FORMACIÓ | Atenció al client en línia (Març 2023)

Si estàs en situació d’atur, t’oferim aquesta formació, clau en una època digital i que augmentarà les teves possibilitats de trobar feina.

Durada: 40 h
Dates: de l’1 al 17 de març de 2023
Horari: de 9:15 h a 12:15 h
Modalitat: Semipresencial
Formadora: Iolanda López – Experta formadora TIC, comunicació al client en entorns d’aprenentatge presencial i virtual.
SESSIÓ INFORMATIVA PRÈVIA: 23 de febrer, a les 11h. Centre de Serveis a l’Empresa (Carrer Progrés, 27)

Un dels sectors primerencs en l’aplicació de tecnologies digitals i xarxes socials han estat els departaments d’Atenció al Client, especialment de grans empreses i pimes, però també d’autònoms i d’emprenedors que han vist en internet i les xarxes socials un espai de comunicació instantani i eficaç amb els clients habituals, i també una possibilitat d’aconseguir-ne de nous.

Aquest canvi de paradigma del presencial al virtual també l’han de fer els treballadors i les treballadores que ofereixen els seus serveis en aquests departaments. Aquests han vist com cada vegada s’anava reduint l’atenció personal i s’anaven obrint nous canals de comunicació en línia amb els clients, siguin xats, correus electrònics o xarxes socials.

Malgrat que la comunicació és l’eix central en l’atenció al client, aquesta no es desenvolupa de la mateixa manera presencialment o en línia, i cal dotar a les persones empleades públiques i privades de les eines i coneixements necessaris per a poder ser efectives en les seves tasques laborals, i també eficaces en la comunicació amb els seus interlocutors.

👤 Adreçat a:

Prioritàriament, a persones en situació d’atur inscrites en la borsa de treball del Servei Local d’Ocupació interessades a desenvolupar tasques d’atenció al client. Coneixements bàsics per ser efectius/ves en la comunicació virtual amb la clientela.

🔭 Objectiu:

Que l’alumnat assoleixi els coneixements bàsics per poder ser efectius en la comunicació en línia (virtual) amb els seus clients.

🎁 Contingut:

 • Atenció al client i tècniques de comunicació bàsiques (I i II)
 • El producte (I i II)
 • El client (I i II)
 • El canal: la implementació digital als entorns laborals
 • Servei prevenda: difusió i xarxes socials
 • Servei postvenda:
  • Gestió de les reclamacions
  • Satisfacció del client
  • Reputació de la marca
  • Gestió de crisis
 • PRL al teletreball i GDPR/RGPD

El curs combinarà una part presencial a l’aula (al Centre de Serveis a l’Empresa) amb una virtual mitjançant l’entorn de la plataforma Moodle, on l’alumne tindrà accés a les activitats i exercicis proposats per cada tema, que es complementarà amb videoconferències.

➡️ Metodologia:

Es basa en l’exposició de temes teòrics acompanyats de tota mena de material de suport en format digital i la proposta de realització de diferents activitats anomenades Tasques que consisteixen en l’elaboració, gestió i justificació de diferents projectes comunicatius que l’alumnat ha d’elaborar a partir de la teoria exposada i amb l’ajuda de diferent material bibliogràfic que es posa a la seva disposició.

Les activitats teòriques i pràctiques proposades han de fomentar la pràctica reflexiva i aprendre la presa de decisions; és a dir, aprendre i comprendre. El principal mitjà que facilita aquest aprenentatge és el treball i col·laboració entre el grup d’estudiants, que permet explorar diferents perspectives, idees i experiències.

En relació amb l’aprenentatge, es facilitarà l’alumnat l’accés a un material didàctic i interactiu i el contacte amb la resta de companys del curs i docents. La realització de taules de treball individuals i en grup afavoreix l’aprenentatge; l’organització i la planificació de l’estudi i la consulta de dubtes i l’intercanvi d’informació.

Requisits d’accés:

Coneixements bàsics informàtics. Cal que l’alumne disposi d’un equip de sobretaula o portàtil per a realitzar la part virtual d’aquesta formació. Les tauletes digitals i els telèfons mòbils no són dispositius aptes.

Formació 100% subvencionada. Places limitades!

Per inscriure’t, accedeix a la nostra Plataforma d’Inscripció. Si és la primera vegada que hi accedeixes, registra’t clicant a la pestanya “Registrar-se” i emplena el formulari amb les teves dades. Si ja hi has accedit anteriorment, inicia sessió amb el teu NIF i la contrasenya. Important: actualitza la pestanya “Les meves dades”, sobretot el correu electrònic on voldràs que t’enviem l’enllaç per la formació.

Tens dubtes? Contacta amb el Centre de Serveis a l’Empresa, al 93 633 34 50 o a cse@gava.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: