KIT DIGITAL | Sessió informativa – Coneix tots els detalls del programa i descobreix com digitalitzar la teva empresa!

Ets empresari/a,  autònom/a o  professional independent  i estàs  interessat en la implantació de solucions digitals a la teva  empresa o negoci? Aquesta sessió informativa t’interessa!

Abordar la digitalització és un procés cíclic i de millora contínua que implica adaptar-se al nou entorn fent diferents canvis. Com a conseqüència, les petites i mitjanes empreses han d’adaptar-se constantment a circumstàncies concretes com a l’increment de la compra i venda en línia, o la digitalització i gestió de processos.

Les pimes i els autònoms desenvolupeu un paper important dins de l’economia del nostre territori i és per això, que el suport a l’emprenedoria i al desenvolupament de les petites i mitjanes empreses és clau per a impulsar l’economia digital .

En aquest context i amb la finalitat de generar un major impacte en la digitalització de les pimes, l’Ajuntament de Gavà organitza -amb el suport de  l’oficina Acelera Pyme de la Cambra de Comerç de Barcelona–  una sessió informativa sobre el programa Kit Digital, els ajuts econòmics que et permeten accedir a un gran catàleg de solucions digitals i agents digitalitzadors que t’ofereixen aquests serveis.

📅 Data i lloc

La sessió informativa es durà a terme dimecres 22 de febrer, de 9.30 a 10.30h al Centre de Serveis a l’Empresa de l’Ajuntament de Gavà (Carrer Progrés, 27 – 08850 Gavà)

👉🏼 Programa

  • 9:30h Benvinguda i presentació, a càrrec de Jordi Tort Reina, Tinent d’alcadessa de l’Àmbit de Serveis Centrals, Desenvolupament Econòmic Sostenible, Projecció de la Ciutat i Esports 
  • 9:35h  Ponencia Kit Digital, a càrrec de William Sabin Guerin, project manager en digitalizació de la Cambra de Comerç de Barcelona.
  • 10:05h Torn de preguntes
  • 10:30h Tancament de la jornada

Experts

En aquesta sessió comptarem amb la presència de William Sabin Guerin, qui us facilitarà tota la informació necessària perquè pugueu aconseguir el vostre “Bonus digital”.

 Inscripcions

Per inscriure’t, accedeix a la nostra Plataforma d’Inscripció clicant el botó blau de sota “Vull inscriure’m”. A continuació:

  • Si és la primera vegada que hi accedeixes, registra’t clicant a la pestanya “Registrar-se” i emplena el formulari amb les teves dades.
  • Si ja hi has accedit anteriorment, inicia sessió amb el teu NIF i la contrasenya. Important: actualitza la pestanya “Les meves dades”, sobretot el correu electrònic on voldràs que t’enviem l’enllaç per la formació.

Amb la col·laboració de:

Tens dubtes? Contacta amb nosaltres al Centre de Serveis a l’Empresa al telèfon
93 633 34 50 o al correu cse@gava.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: