FORMACIÓ – SESSIÓ INFORMATIVA | Treballar al món agrari (maig-juny 2024)

T’has plantejat alguna vegada treballar al camp? T’agradaria adquirir coneixements bàsics en el sector agrari com a sortida professional? Aquesta formació és per a tu!

L’Ajuntament de Gavà, amb el suport de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, posa en marxa la primera edició del programa Relleu agrari, per abordar la complexa realitat de la manca de relleu generacional en l’àmbit de la pagesia. Com? a partir de la formació i capacitació de persones del municipi que tinguin interès en el sector i el mentoratge vers la gestió del canvi de la pagesia actual.

  • Formació d’entre 20 i 40 hores per endinsar-te en el sector agrari.
  • Beca durant el període de formació.
  • Acompanyament i assessorament per part de persones expertes en matèria per a la inserció en el sector.
  • Espais comunitaris on intercanviar experiències, coneixement i oportunitats amb la pagesia del municipi.

L’itinerari formatiu s’iniciarà al maig de 2024 i finalitzarà no més tard del 30 de juny de 2024.

Una vegada formalitzada la teva inscripció, ens posarem en contacte. PLACES LIMITADES!

Per inscriure’t, accedeix a la nostra Plataforma d’Inscripció. Si és la primera vegada que hi accedeixes, registra’t clicant a la pestanya “Registrar-se” i emplena el formulari amb les teves dades. Si ja hi has accedit anteriorment, inicia sessió amb el teu NIF i la contrasenya. Important: actualitza la pestanya “Les meves dades”, sobretot el correu electrònic on voldràs que t’enviem l’enllaç per la formació.

Amb el suport de l’Àrea Metropolitana de Barcelona en el marc del Pla metropolità de suport a les polítiques socials municipals 2020-2023.

Deixa un comentari