Façana del Centre de Serveis a l'Empresa de Gavà

A l’empresa i l’emprenedoria

L’Ajuntament de Gavà s’ha adaptat a les restriccions d’atenció presencial i continua oferint suport i assessorament tant en format presencial com virtual a les empreses, persones autònomes, cooperatives i altres de l’economia social i solidària del municipi.

 

Assessorament especialitzat sobre ajuts, tràmits i normatives

Posem a disposició de les empreses, persones treballadores autònomes, cooperatives i altres de l’economia social i solidària un servei d’assessorament telemàtic (telèfon, correu electrònic i videoconferència), mitjançant el qual podeu fer-nos arribar les vostres consultes i dubtes, tant de caire general a nivell empresarial i cooperatiu com específiques referents a la situació ocasionada per l’estat d’alarma davant la crisi sanitària de la covid-19.

En què et podem ajudar?

 • Informació i assessorament tècnic sobre els ajuts i mesures estatals, autonòmiques i municipals referents a la situació ocasionada per la crisi sanitària de la covid-19.
 • Acompanyament personalitzat a les empreses en la tramitació i sol·licitud d’ajuts.
 • Resolució de consultes i dubtes.

 

Servei d’assessorament i punt PAE al Centre de Serveis a l’Empresa

El Servei de Creació d’Empreses ofereix serveis d’assessorament, informació i acompanyament als emprenedors/es de Gavà que volen assessorar-se per iniciar una nova activitat empresarial o necessiten acompanyament per a l’elaboració del pla d’empresa i l’accés als ajuts i subvencions existents.

Des del Centre de Serveis a l’Empresa oferim sessions informatives grupals per a persones emprenedores i/o estan treballant en una idea de negoci. Són el punt de partida del conjunt d’accions d’assessorament i acompanyament a l’emprenedoria. Per participar a una d’aquestes sessions, visita aquesta pàgina.

El servei incorpora, també, les funcions del Punt d’Atenció a l’Empenedor/a (PAE), que permet realitzar, de forma telemàtica, els tràmits de constitució i posada en marxa d’una empresa.

 • Empresari/a Individual (Autònom)
 • Comunitat de Bens
 • Societat Civil
 • Societat de Responsabilitat Limitada ( SRL o SL)

 

Starting: viver d’empreses, espai coworking i servei de domiciliació

Si ets una persona emprenedora o empresària que busca un espai per desenvolupar el seu model de negoci a un preu molt competitiu, contacta amb nosaltres! El servei Starting és per tu!

L’Starting-Viver d’Empreses de l’Ajuntament de Gavà és un equipament ubicat a l’edifici del Centre de Serveis a l’Empresa, al carrer del Progrés, 27. És gestionat per l’Ajuntament de Gavà i ofereix tres modalitats de servei:

 • Viver d’empresa: Espai d’acollida temporal de dos anys, prorrogable a tres, per a empreses i projectes empresarials que volen comptar amb una oficina pròpia. Compta amb 5 despatxos independents moblats amb taula, cadires i armaris individuals que van des dels 9,20 m2 fins als 12,35 m2. 
 • Coworking: Zona de treball individual en entorn dinàmic compartit. Ideal per a persones emprenedores que vulguin disposar d’un centre de treball compartit, on s’intercanvien idees i coneixement.
 • Servei de domiciliació d’empreses: Servei adreçat a empreses no allotjades per a rebre la seva correspondència i fixar-hi el domicili social. La durada inicial serà de tres anys, prorrogable dos anys més. 

 

Servei de lloguer d’espais

El Centre de Serveis a l’Empresa ofereix espais de lloguer per a empreses, persones emprenedores o entitats, per a reunions, esdeveniments o formació, com:

 • Auditori, de 192 m2, i capacitat per a 90 persones, amb equip de projecció i megafonia
 • Sala de reunions, de 30 m2 i capacitat per a 15 persones
 • Aula d’informàtica, de 50 m2 i capacitat per a 20 persones
 • Aula de formació, de 30 m2 i capacitat per a 15 persones
 

Portal web dels PAE metropolitans (infoPAE)

L’InfoPAE és el visor de polígons i àrees d’activitat econòmica del territori metropolità. Concentra tota la informació actualitzada dels polígons: activitats econòmiques, mobilitat, connectivitat, oportunitats de localització, sostenibilitat, serveis i equipaments, entre altres continguts.