Façana del Centre de Serveis a l'Empresa de Gavà

Assessorament especialitzat per a empresa i emprenedoria

L’Ajuntament de Gavà s’ha adaptat a les restriccions d’atenció presencial i continua oferint suport i assessorament tant en format presencial com virtual a les empreses, persones autònomes, cooperatives i altres de l’economia social i solidària del municipi.

Coneix els serveis que oferim per al teixit empresarial de la ciutat.

Assessorament especialitzat sobre ajuts, tràmits i normatives

Posem a disposició de les empreses, persones treballadores autònomes, cooperatives i altres de l’economia social i solidària un servei d’assessorament telemàtic (telèfon, correu electrònic i videoconferència), mitjançant el qual podeu fer-nos arribar les vostres consultes i dubtes, tant de caire general a nivell empresarial i cooperatiu com específiques referents a la situació ocasionada per l’estat d’alarma davant la crisi sanitària de la covid-19.

En què et podem ajudar?

  • Informació i assessorament tècnic sobre els ajuts i mesures estatals, autonòmiques i municipals referents a la situació ocasionada per la crisi sanitària de la covid-19.
  • Acompanyament personalitzat a les empreses en la tramitació i sol·licitud d’ajuts.
  • Resolució de consultes i dubtes.

Resum actualitzat de mesures d’impacte degut a la situació d’estat d’alarma, i posterior, ocasionada per la COVID-19

Aquest document és un resum de tota la informació actualitzada sobre les mesures d’impacte econòmic en relació a l’estat d’alarma pel COVID-19. El contingut s’actualitza diàriament.

Servei d’assessorament i punt PAE al Centre de Serveis a l’Empresa

El Servei de Creació d’Empreses ofereix serveis d’assessorament, informació i acompanyament als emprenedors/es de Gavà que volen assessorar-se per iniciar una nova activitat empresarial o necessiten acompanyament per a l’elaboració del pla d’empresa i l’accés als ajuts i subvencions existents.

Des del Centre de Serveis a l’Empresa oferim sessions informatives grupals per a persones emprenedores i/o estan treballant en una idea de negoci. Són el punt de partida del conjunt d’accions d’assessorament i acompanyament a l’emprenedoria. Per participar a una d’aquestes sessions, visita aquesta pàgina.

El servei incorpora, també, les funcions del Punt d’Atenció a l’Empenedor/a (PAE), que permet realitzar, de forma telemàtica, els tràmits de constitució i posada en marxa d’una empresa.

  • Empresari/a Individual (Autònom)
  • Comunitat de Bens
  • Societat Civil
  • Societat de Responsabilitat Limitada ( SRL o SL)
  • Societat Limitada de Formació Successiva
  • Societat Limitada Nova Empresa (SLNE) ​

Per a més informació, consulteu aquest enllaç

Servei d’intermediació laboral

El Centre de Serveis per a l’Ocupació – Rosa Luxemburg de l’Ajuntament de Gavà posa a disposició de les empreses el Servei d’Intermediació Laboral, un servei gratuit de gestió i intermediació d’ofertes de treball amb l’objectiu de facilitar les candidatures més adequades a les necessitats de la teva empresa. A més de prestar una atenció personalitzada, comptem amb una borsa de treball pròpia en col·laboració de la Xarxa Xaloc de la Diputació de Barcelona.

Per a més informació, consulteu aquest enllaç.

T’ajudem a prendre les millors decisions. Sol·licita els nostres serveis.

TD99-215-3

Informació bàsica sobre el tractament de dades personals
Responsable del tractament:
Ajuntament de Gavà.
Delegat de Protecció de dades: dpd@gava.cat
Finalitat del tractament: Tramitar la seva consulta sobre ajuts, tràmits o normativa.
Exercici de drets dels interessats: D’accés, rectificació, supressió, limitació i oposició al tractament, presentant el formulari corresponent al registre electrònic de l’Ajuntament https://eseu.gava.cat/ (catàleg de tràmits) (Àmbit: Exercici de drets dels interessats), o presencialment a l’Oficina d’Atenció ciutadana de l’Ajuntament de Gavà, Plaça de Jaume Balmes, s/n, 08850 Gavà.
Per saber més sobre la nostra política de privacitat cliqui aquí.