Façana del Centre de Serveis a l'Empresa de Gavà

Assessorament especialitzat per a empresa i emprenedoria

L’Ajuntament de Gavà s’ha adaptat a les restriccions d’atenció presencial i continua oferint suport i assessorament virtuals a les empreses, persones autònomes, cooperatives i altres de l’economia social i solidària del municipi.

Coneix els serveis que oferim per al teixit empresarial de la ciutat.

Assessorament especialitzat sobre ajuts, tràmits i normatives

Posem a disposició de les empreses, persones treballadores autònomes, cooperatives i altres de l’economia social i solidària un servei d’assessorament telemàtic (telèfon, correu electrònic i videoconferència), mitjançant el qual podeu fer-nos arribar les vostres consultes i dubtes, tant de caire general a nivell empresarial i cooperatiu com específiques referents a la situació ocasionada per l’estat d’alarma davant la crisi sanitària de la covid-19.

En què et podem ajudar?

  • Informació i assessorament tècnic sobre els ajuts i mesures estatals, autonòmiques i municipals referents a la situació ocasionada per la crisi sanitària de la covid-19.
  • Acompanyament personalitzat a les empreses en la tramitació i sol·licitud d’ajuts.
  • Resolució de consultes i dubtes.

Resum actualitzat de mesures d’impacte degut a la situació d’estat d’alarma, i posterior, ocasionada per la covid-19

Aquest document es un resum de tota la informació actualitzada sobre les mesures d’impacte econòmic en relació a l’estat d’alarma pel COVID-19. El contingut s’actualitza diàriament.

Servei de Creació d’Empreses

El Servei de Creació d’Empreses continua oferint els serveis d’assessorament, informació i acompanyament als emprenedors/es de Gavà que volen assessorar-se per iniciar una nova activitat empresarial o necessiten acompanyament per a l’elaboració del pla d’empresa i l’accés als ajuts i subvencions existents.

Aquest servei incorpora les funcions del Punt d’Atenció a l’Empenedor/a (PAE), que permet realitzar, de forma telemàtica, els tràmits de constitució i posada en marxa d’una empresa.

  • Alta i baixa com a empresari/ària individual (autònom/a)
  • Comunitat de Béns
  • Societat Civil
  • Societat de Responsabilitat Limitada

Servei d’intermediació laboral

El Centre de Serveis per a l’Ocupació – Rosa Luxemburg de l’Ajuntament de Gavà posa a disposició de les empreses el Servei d’Intermediació Laboral, un servei gratuit de gestió i intermediació d’ofertes de treball amb l’objectiu de facilitar les candidatures més adequades a les necessitats de la teva empresa. A més de prestar una atenció personalitzada, comptem amb una borsa de treball pròpia en col·laboració de la Xarxa Xaloc de la Diputació de Barcelona.

Per poder accedir al servei, cal omplir la documentació necessària (protecció de dades, document d’alta i model d’oferta de feina) i enviar-la al correu cso@gava.cat. Pots descarregar-te els arxius en:

  • Català
  • Castellà

T’ajudem a prendre les millors decisions. Sol·licita els nostres serveis.

TD99-215-3

Informació bàsica sobre el tractament de dades personals
Responsable del tractament:
Ajuntament de Gavà.
Delegat de Protecció de dades: dpd@gava.cat
Finalitat del tractament: Tramitar la seva consulta sobre ajuts, tràmits o normativa.
Exercici de drets dels interessats: D’accés, rectificació, supressió, limitació i oposició al tractament, presentant el formulari corresponent al registre electrònic de l’Ajuntament https://eseu.gava.cat/ (catàleg de tràmits) (Àmbit: Exercici de drets dels interessats), o presencialment a l’Oficina d’Atenció ciutadana de l’Ajuntament de Gavà, Plaça de Jaume Balmes, s/n, 08850 Gavà.
Per saber més sobre la nostra política de privacitat cliqui aquí.