Clic Gavà: formació i assessorament gratuït per a la digitalització del comerç de Gavà

  • El Pla de Formació per a la digitalització del comerç de Gavà inclou diagnosi i assessorament personalitzat, formació i un viatge per conèixer la situació comercial a altres ciutats.
  • L’objectiu és incrementar la presència en línia dels establiments gavanencs  i donar eines digitals per a l’increment de les vendes.

L’Ajuntament de Gavà ha engegat un pla formatiu gratuït adreçat al sector del comerç i la restauració de la ciutat, per millorar les seves competències digitals i així ampliar el seu abast i el seu rendiment empresarial. Qui hi participi aprendrà, per exemple, a vendre en línia, fer reserves a través d’Internet o la importància de tenir una pàgina web i una activitat intensa a les xarxes socials. I és què les eines digitals són bàsiques per arribar a la seva clientela real i potencial.

🎯 Els objectius del Pla de Formació són:

  • Incrementar la presència online dels establiments de Gavà tenint en compte el grau de maduresa digital de cada negoci.
  • Fomentar un espai de consum electrònic local notori i sostenible.
  • Descobrir nous conceptes comercials, tendències actuals en relació a la digitalització dels negocis i en com portar una gestió sostenible d’aquest.
  • Facilitar eines per crear una estratègia de comunicació i màrqueting online de l’empresa, a nivell de planificació i utilització de diferents eines disponibles.
  • Compartir experiències i sinergies entre els i les empresaris/àries participants en el Pla de Formació.

➡️ El programa formatiu personalitzat ofereix 25 places i un itinerari formatiu adaptat a les necessitats dels negocis.

Començant per una sessió de diagnosi comercial, de dues hores per establiment, on es farà un anàlisi previ de la presència online i es faran recomanacions de millora. També hi haurà tres sessions formatives grupals, on es donaran eines per al comerç digital, s’ensenyarà a fidelitzar la clientela amb xarxes socials i s’explicarà què és el màrqueting digital. Les empreses participants rebran, a més, assessorament personalitzat de dues hores i tindran l’opció de fer un retail tour: un viatge a d’altres ciutats per submergir-se en el seu teixit comercial. L’informe final serà un recull de tot plegat  amb propostes de millora personalitzades per a cada comerç.

Estàs interessat/da en participar? Inscripcions obertes fins al 17 de febrer.

Per a consultar i descarregar el programa complet, feu click aquí
Per a més informació o consultes:
Unitat de Comerç, Turisme i Fires – comercifires@gava.cat / 93 263 91 43

Deixa un comentari