Qui som?

L’Ajuntament de Gavà, des de l’Àmbit de Serveis Centrals, Desenvolupament Econòmic Sostenible, Promoció de la Ciutat i Esports, treballa per impulsar el teixit econòmic i la creació de riquesa a la ciutat de Gavà des de la innovació, la responsabilitat social i la sostenibilitat. Sota la marca Gavà Impulsa hi treballen els departaments d’Empresa i Ocupació; Comerç, Turisme i Fires; Mercats Municipals i la recent creada Oficina ODS Innova.

A més del propi edifici de l’Ajuntament, les polítiques de promoció econòmica del consistori es desenvolupen en dos equipaments: el Centre de Serveis a l’Empresa i el Centre de Serveis per a l’Ocupació – Rosa Luxemburg. Aquests equipaments tenen per objectiu afavorir l’ocupació, la qualificació professional, la creació d’empreses i la seva competitivitat.

El Centre de Serveis per a l’Ocupació (CSO) acosta al centre de la ciutat els programes i recursos destinats a les persones en situació d’atur o que volen millorar la seva ocupabilitat.

El Centre de Serveis a l’Empresa (CSE) busca afavorir la creació d’empreses a Gavà i ajudar-les a millorar la seva competitivitat.

Els serveis de Gavà Impulsa estan destinats a tots els ciutadans i ciutadanes de Gavà, empreses i persones emprenedores  que desenvolupen o que volen desenvolupar una activitat laboral i empresarial a Gavà. El nostre objectiu és oferir un servei de màxima qualitat.

Consulta la política de qualitat del Departament d’Empresa, Ocupació i Noves Economies de l’Ajuntament de Gavà en aquest enllaç.

El mes de maig de 2003, l’entitat certificadora TÜV Management Service va atorgar, per primer cop, al CSE la certificació de qualitat segons la norma UNE-EN ISO 9001:2000 en les seves àrees d’activitat.

L’any 2021, el departament d’Empresa i Ocupació renovava el certificat ISO de gestió de la Qualitat. S’evidencia la realització dels processos de manera òptima, aconseguint una puntuació de 96,25 sobre 100 respecte la satisfacció de les i els usuaris dels serveis prestats al primer semestre de 2021. Consulta la notícia referent a aquesta certificació fent clic aquí.

Més informació? Contacta al Centre de Serveis a l’Empresa, al T. 93 633 34 50 o al correu cse@gava.cat