Qui som?

L’Ajuntament de Gavà, des de l’Àmbit d’Estratègia Econòmica, Treball i Promoció de la Ciutat, treballa per impulsar el teixit economic i la creació de riquesa a la ciutat de Gavà des de la innovació, la responsabilitat social i la sostenibilitat. Sota la marca Gavà Impulsa hi treballen els departaments d’Empresa i Ocupació; Comerç, Turisme i Fires; Mercats Municipals i la recent creada Oficina ODS Innova.

A més del propi edifici de l’Ajuntament, les polítiques de promoció econòmica del consistori es desenvolupen en dos equipaments: el Centre de Serveis a l’Empresa i el Centre de Serveis per a l’Ocupació – Rosa Luxemburg. Aquests equipaments tenen per objectiu afavorir l’ocupació, la qualificació professional, la creació d’empreses i la seva competitivitat.

El Centre de Serveis per a l’Ocupació (CSO) acosta al centre de la ciutat els programes i recursos destinats a les persones en situació d’atur o que volen millorar la seva ocupabilitat.

El Centre de Serveis a l’Empresa (CSE) busca afavorir la creació d’empreses a Gavà i ajudar-les a millorar la seva competitivitat.

Els serveis de Gavà Impulsa estan destinats a tots els ciutadans i ciutadanes de Gavà, empreses i persones emprenedores  que desenvolupen o que volen desenvolupar una activitat laboral i empresarial a Gavà. El nostre objectiu és oferir un servei de màxima qualitat.

Consulta la política de qualitat del Centre de Serveis a l’Empresa en aquest enllaç.

El mes de maig de 2003, l’entitat certificadora TÜV Management Service va atorgar, per primer cop, al CSE la certificació de qualitat segons la norma UNE-EN ISO 9001:2000 en les seves àrees d’activitat.

El 2020 Gavà Impulsa ha tornat a renovar el certificat ISO de Gestió de la Qualitat.