Qui som?

L’Ajuntament de Gavà, des de l’ Àmbit de Governança, Gestió Interna, Desenvolupament Econòmic Sostenible i Projecció de la Ciutat, treballa per impulsar el teixit ecònomic i la creació de riquesa a la ciutat de Gavà des de la innovació, la responsabilitat social i la sostenibilitat. Sota la marca Gavà Impulsa hi treballen els departaments d’Empresa i Ocupació; Comerç, Turisme i Fires; Mercats Municipals i la recent creada Oficina ODS Innova.

A més del propi edifici de l’Ajuntament, les polítiques de promoció econòmica del consistori es desenvolupen en dos equipaments: el Centre de Serveis a l’Empresa i el Centre de Serveis per a l’Ocupació – Rosa Luxemburg. Aquests equipaments tenen per objectiu afavorir l’ocupació, la qualificació professional, la creació d’empreses i la seva competitivitat.

El Centre de Serveis per a l’Ocupació (CSO) acosta al centre de la ciutat els programes i recursos destinats a les persones en situació d’atur o que volen millorar la seva ocupabilitat.

El Centre de Serveis a l’Empresa (CSE) busca afavorir la creació d’empreses a Gavà i ajudar-les a millorar la seva competitivitat.

Els serveis de Gavà Impulsa estan destinats a tots els ciutadans i ciutadanes de Gavà, empreses i persones emprenedores  que desenvolupen o que volen desenvolupar una activitat laboral i empresarial a Gavà. El nostre objectiu és oferir un servei de màxima qualitat.

Consulta la política de qualitat del Departament d’Empresa i Ocupació en aquest enllaç.

El mes de maig de 2003, l’entitat certificadora TÜV Management Service va atorgar, per primer cop, al CSE la certificació de qualitat segons la norma UNE-EN ISO 9001:2000 en les seves àrees d’activitat.

L’any 2021, el departament d’Empresa i Ocupació renovava el certificat ISO de gestió de la Qualitat. S’evidencia la realització dels processos de manera òptima, aconseguint una puntuació de 96,25 sobre 100 respecte la satisfacció de les i els usuaris dels serveis prestats al primer semestre de 2021. Consulta la notícia referent a aquesta certificació fent clic aquí.

Més informació? Contacta al Centre de Serveis a l’Empresa, al T. 93 633 34 50 o al correu cse@gava.cat