FORMACIO | Fes la millor versió del teu CV (4, 6 i 13 juny)

Vols actualitzar el teu Curriculum Vitae destacant el teu potencial? T’estàs iniciant en el món laboral? Vols rellançar la teva carrera professional?

Durada: 8 h. ( 2 h de treball individual)
Dates: 4, 6 i 13 de juny
Horari: de 10 a 12 h.
Modalitat: Presencial, al Centre de Serveis a l’Empresa (Progrés, 27. Gavà)
A càrrec de: Equip Departament Empresa, Ocupació i Noves Economies de l’Ajuntament de Gavà

Tenir un currículum atractiu és la clau per destacar com a candidat/-a en qualsevol oferta de feina. Per això et proposem una formació que et donarà eines per fer la teva millor versió.

Conèixer quins són els models principals de currículum i la funció de cadascun d’ells, així com eines i recursos per optimizar-lo

  • 1a. sessió:  Funció del CV; parts i tipus de CV. El CV per competències. Consells pràctics.
  • 2a sessió: Presentació i coneixements bàsics del CANVA: eina de disseny i edició de textos per a elaborar el CV. Cada persona participant elaborarà el seu CV. 
    • Durant aquesta setmana d’interval, les persones participants realitzaran el seu CV i  el personal tècnic farà les aportacions adients a cada persona participant, per tal de millorar el CV realitzat.
  • 3a sessió (treball individual i autònom):  Les persones participants, realitzaran les modificacions consensuades amb les tècniques d’ocupació en el seu CV.
  • 4a. sessió presencial: Cada persona participant defensarà el seu CV davant dels/ les participants  com si es tractés d’una entrevista de treball. 

Isabel Berrocal i Silvia Bonay (Tècniques d’Ocupació del Departament d’Empresa Ocupació i Noves Economies)

Formació presencial, al Centre de Serveis per a l’Empresa, carrer Progrés 27 de Gavà.

Una vegada formalitzada la teva inscripció, ens posarem en contacte. PLACES LIMITADES!

Per inscriure’t, accedeix a la nostra Plataforma d’Inscripció. Si és la primera vegada que hi accedeixes, registra’t clicant a la pestanya “Registrar-se” i emplena el formulari amb les teves dades. Si ja hi has accedit anteriorment, inicia sessió amb el teu NIF i la contrasenya. Important: actualitza la pestanya “Les meves dades”, sobretot el correu electrònic on voldràs que t’enviem l’enllaç per la formació.

Deixa un comentari