Avís legal

L’AJUNTAMENT DE GAVÀ a travès d’aquest portal web facilita l’accés a informació d’interès ciutadà d’informacions relatives a les afectacions derivades del Reial Decret 463/2020, de 14 de març, pel qual es declara l’estat d’alarma per a la gestió de la situació de la crisi sanitària ocasionada pel COVID-19.

Aquesta informació està adreçada a empreses, comerços, persones emprenedores, professionals, autònoms, treballadors/es en situació d’atur i a les persones ocupades que busquen informació tant general com específica sobre aquest tema. Es treballa perquè aquesta informació estigui sempre actualitzada. No obstant no podem garantir la inexistència d’errors ni que el contingut de la informació es trobi permanentment actualitzat.

Titularitat de la pàgina web

Nom: AJUNTAMENT DE GAVÀ
Adreça: Plaça de Jaume Balmes s/n, 08850 Gavà (Barcelona)
Telèfon: 932 639 100
Email: ajuntament@gava.cat
CIF: P-0808800-G
Dades registrals: Registre d’ens locals de la Generalitat de Catalunya

Garanties i responsabilitats

L’accés a la web de https://gavaimpulsa.info suposa l’acceptació expressa de les polítiques d’aquesta i el compromís de no realitzar cap acte que pugui infringir la llei o les condicions establertes, el que podrà comportar en el seu cas les corresponents responsabilitats legals.

Ens reservem el dret a efectuar en qualsevol moment modificacions o actualitzacions de la informació continguda a la web, de la seva configuració, presentació o de les condicions legals.

Així mateix, no podem garantir la inexistència d’interrupcions o errors en l’accés a la web o al seu contingut ni de possibles errors tècnics que es produeixin durant la connexió a Internet. Així com tampoc de possibles danys que es poguessin derivar d’interferències, omissions o virus informàtics motivats per causes alienes al titular de la web.

Propietat Intel·lectual

Aquesta web pot allotjar continguts protegits per drets de propietat intel·lectual i industrial. Tots els continguts citats (textos, audiovisuals, codi, dissenys, logos, marques, etc.) són de propietat del titular de la web.

Qualsevol ús no autoritzat d’aquests continguts podrà ser considerat un incompliment dels drets de propietat intel·lectual o industrial i podrà comportar, en el seu cas, les corresponents responsabilitats legals.

La simple navegació o ús de la web o dels seus serveis no atorga en cap cas llicència o cessió parcial o total sobre els drets citats i queda expressament prohibida qualsevol transmissió, reproducció, distribució, comunicació pública o transformació total o parcial dels mateixos sense previ consentiment dels titulars.

Advertiment sobre la utilització de galetes (cookies)

Aquest portal web fa ús de galetes (cookies), arxius de text ubicats en l’ordinador de l’usuari, per a ajudar el lloc web a analitzar l’ús que els usuaris en fan, per el correcte funcionament i visualització dels continguts publicats, així com per la recollida d’estadístiques.

Per conèixer la nostra política de galetes accedeixi aquí.

Advertiment sobre protecció de dades

L’AJUNTAMENT DE GAVÀ està compromès amb la privacitat i la protecció de dades i treballa per garantir la confidencialitat de les seves dades personals.

Per conèixer la nostra política de privacitat accedeixi aquí.

Data d’actualització: 07-05-2020