FORMACIO | L’entrevista de feina (presencial i virtual) (30 d’abril)

Vols saber quins models d’entrevista hi ha?, preparar-te una bona entrevista de feina?, les diferències de l’entrevista curricular i de competències?, les diferències d’una entrevista presencial, telefònica o virtual? Aquesta formació és per tu!

Pots descriure una situació professional on hagis hagut de solucionar un problema o una dificultat d’alta complexitat?:  Què va passar? Què vas pensar? Què vas fer?”

Aquesta pregunta és típica d’una entrevista de selecció. Les entrevistes avaluen situacions laborals viscudes per la persona candidata, per analitzar si posseeix les competències requerides pel lloc de treball. La premissa és que “la millor predicció d’una conducta futura és una conducta passada”.

Conèixer les diferents estratègies per preparar l’entrevista de treball, identificar mitjançant vídeos i altres eines com hem de preparar-la i practicar les diferents respostes mitjançant el Role Playing.

  • Tipus d’entrevistes i habilitats que mesuren (per competències, asincròniques…)
  • Característiques, punts forts i febles a destacar en les diferents entrevistes (personals, telefòniques, virtuals)
  • Identificar les competències personals i com evidenciar-les a l’entrevista
  • Anàlisi del tipus de preguntes més freqüents i del comportament verbal i no verbal
  • Com preparar-se l’entrevista: fases, preguntes habituals i seguiment posterior.
  • Entrevista actual i entrevista del futur.
  • Enllaços i recursos

Cèlia Hil, Psicòloga Clínica, especialitzada en Marca Personal i Identitat Digital.

Formació presencial, al Centre de Serveis per a l’Empresa, carrer Progrés 27 de Gavà.

Una vegada formalitzada la teva inscripció, ens posarem en contacte. PLACES LIMITADES!

Per inscriure’t, accedeix a la nostra Plataforma d’Inscripció. Si és la primera vegada que hi accedeixes, registra’t clicant a la pestanya “Registrar-se” i emplena el formulari amb les teves dades. Si ja hi has accedit anteriorment, inicia sessió amb el teu NIF i la contrasenya. Important: actualitza la pestanya “Les meves dades”, sobretot el correu electrònic on voldràs que t’enviem l’enllaç per la formació.

Deixa un comentari