Busco feina

Persones fent fila amb carpetes a la mà.

Busques feina?

El Servei de Borsa de Treball està destinat a les persones de Gavà que es troben en situació d’atur o millora de feina.

Què ofereix el servei?

Facilitem l’accés al mercat laboral de les persones que cerquen feina, qui podran gaudir d’atenció personalitzada per part del cos tècnic del centre adaptada al seu cas.

Aquesta Borsa de Treball forma part de la Xarxa Xaloc de la Diputació de Barcelona.

Com puc inscriure’m a la Xarxa Xaloc?

Per poder accedir al servei és necessari comptar amb un Currículum Vitae (CV) i un Certificat de Vida Laboral actualitzats.

En aquesta infografia t’expliquem com fer cerca d’ofertes a la Xarxa Xaloc i inscriure’t.

Per inscriure’t pots fer-ho de dues maneres:

  • complimentant el formulari que trobaràs en aquest enllaç.
  • o contactant directament amb el Centre de Serveis per a l’Ocupació Rosa Luxemburg a través del telèfon 93 263 91 20 o enviant un correu a cso@gava.cat amb les teves dades.

Un cop rebem la teva sol·licitud, ens posarem en contacte amb tu per ajudar-te a inscriure’t a la borsa de forma telemàtica o presencial i t’informarem del funcionament del servei.

On puc consultar les ofertes de treball actives?

Consulteu les ofertes de la borsa de treball gestionades pel Centre de Serveis per a l’Ocupació – Rosa Luxemburg de l’Ajuntament de Gavà.

A més, també pots accedir a:

Com consultar i inscriure’m a les ofertes de treball de la Xarxa Xaloc?

En aquesta infografia t’ho expliquem:

Conèixer abans de buscar

Abans de llançar-te a buscar ofertes, pots fer una recerca prèvia per conèixer, per exemple, les ocupacions més sol·licitades a la teva comarca, ja que això et pot ajudar a definir i assolir el teu objectiu professional.

Pots descobrir aquí quines són les ocupacions més sol·licitades per les empreses.

També pots saber quines són les ocupacions que tenen més relació amb el teu objectiu professional, i descobrir així si tens tot el que necessites per treballar en allò què vols.

Tens dubtes? Contacta amb el Centre de Serveis per a l’Ocupació – Rosa luxemburg, al 932 63 91 20 o al correu cso@gava.cat i t’informem