Tens una idea de negoci? Apunta’t a la sessió informativa per a persones emprenedores

Si tens una idea de negoci i necessites assessorament per fer-la realitat, apunta’t a les sessions informatives que organitzem quinzenalment.

🤔 En què consisteixen?

Des del Centre de Serveis a l’Empresa oferim sessions informatives grupals per a persones emprenedores que estan treballant en una idea de negoci. Són el punt de partida del conjunt d’accions d’assessorament i acompanyament a l’emprenedoria.

En aquestes sessions, informem i assessorem les persones emprenedores de tots els recursos i eines que posem al seu abast per fer realitat i viable la seva idea de negoci: definició de la idea de negoci i el pla d’empresa, formes jurídiques, línies de finançament i programes per a la consolidació dels seus negocis accions formatives, ajuts i subvencions, etcs. En definitiva, expliquem a la persona emprenedora tot el que necessita per analitzar la viabilitat de la seva idea de negoci.

🎯 Apunta’t si…

Tens una idea de negoci i necessites acompanyament expert per desenvolupar-la i convertir-la en un projecte empresarial. També si tens una idea d’un projecte per crear una entitat de l’economia social (cooperatives i societats laborals).

Durada

Aquestes sessions grupals tenen una durada de dues hores i es realitzen en modalitat presencial. Es duen a terme cada quinze dies, en horaris alterns de matí i tarda.

✏️ Vols inscriure’t?

Aquesta és l’agenda de les properes sessions. Pots escollir la que més s’adapti a tu:

DiaHorariFormat
Dimarts, 9 d’abril de 2024De 16 a 18 hPresencial
Dijous, 25 d’abril de 2024D’11 a 13 hPresencial
Dimarts, 7 de maig de 2024De 16 a 18 hPresencial
Dijous, 23 de maig de 2024D’11 a 13 hPresencial
Dimarts, 4 de juny de 2024De 16 a 18 hPresencial
Dijous, 20 de juny de 2024D’11 a 13 hPresencial
Dijous, 4 de juliol de 2024D’11 a 13 hPresencial
Dijous, 18 de juliol de 2024D’11 a 13 hPresencial

Per inscriure’t, accedeix a la nostra Plataforma d’Inscripció clicant el botó blau de sobre. A continuació:

  • Si és la primera vegada que hi accedeixes, registra’t clicant a la pestanya “Registrar-se” i emplena el formulari amb les teves dades.
  • Si ja hi has accedit anteriorment, inicia sessió amb el teu NIF i la contrasenya. Important: actualitza la pestanya “Les meves dades”, sobretot el correu electrònic on voldràs que t’enviem l’enllaç per la formació.

Necessites més informació? Contacta amb el Centre de Serveis a l’Empresa de Gavà al 93 633 34 50 o al correu cse@gava.cat

2 comentaris

Deixa un comentari