FORMACIO | Intel·ligència artificial (AI) aplicada a la PIME (17 d’abril)

Descobreix el Futur de les PIMEs amb la Intel·ligència Artificial

La intel·ligència artificial no és només una promesa futura; és una realitat transformadora que ja està redefinint la forma en què fem negocis. Des d’automatització i personalització fins a anàlisi predictiva i optimització de processos, la IA posa a l’abast de la PIMES, com mai abans havia estat possible, un espectre d’oportunitats perquè prosperin en un mercat competitiu

  • Innovacions Actuals: Avanços sorprenents de la IA i el seu impacte tangible en el món empresarial.
  • Solucions Pràctiques: Com enfrontar i superar els desafiaments actuals mitjançant l’aplicació de la IA en el teu negoci.
  • Estratègies d’Implementació: Aprèn de casos d’èxit com integrar solucions d’IA de manera efectiva en diferents àrees de la teva empresa.
  • Visió a Futur: Explora les possibilitats il·limitades que la IA pot oferir per al creixement i la innovació en la teva PIME.
  • Conferencia inicial: Enric Madrigal, expert en IA i PIME compartirà els seus coneixements, experiències i consells pràctics.
  • Networking: Connecta amb altres empresaris i professionals per ampliar la teva xarxa de contactes i col·laboracions.

Enric Mir i Madrigal, expert en gestió i millora de processos organitzatius i tecnològics, gestió d’equips, i intel·ligència artificial, entre d’altres.

Sessió presencial, de 2 hores de durada, al Centre de Serveis per a l’Empresa, carrer Progrés 27 de Gavà.

Una vegada formalitzada la teva inscripció, ens posarem en contacte. PLACES LIMITADES!

Per inscriure’t, accedeix a la nostra Plataforma d’Inscripció. Si és la primera vegada que hi accedeixes, registra’t clicant a la pestanya “Registrar-se” i emplena el formulari amb les teves dades. Si ja hi has accedit anteriorment, inicia sessió amb el teu NIF i la contrasenya. Important: actualitza la pestanya “Les meves dades”, sobretot el correu electrònic on voldràs que t’enviem l’enllaç per la formació.

Deixa un comentari