L’Ajuntament de Gavà ha aprovat el Pla d’Actuació Municipal (PAM) 2024-2027. S’obre ara el procés d’informació i consulta. Participa-hi!

Sota el lema “47.000 opinions i totes són importants” s’obre un procés d’informació i consulta on la ciutadania pot conèixer el contingut del document i dir els projectes que considera són més interessants o necessaris perquè Gavà continuï avançant.

De l’11 de març a l’11 d’abril, la ciutadania pot triar les accions que estimi més importants omplint un formulari digital o escanejant el codi QR.

L’Ajuntament de Gavà ha aprovat el Pla d’Actuació Municipal (PAM) del present mandat, que es desenvoluparà fins al 2027 i amb l’horitzó posat cap a l’Agenda Urbana 2030.

El PAM és el full de ruta que recull les principals actuacions que ens proposem posar en marxa al llarg dels propers anys, especialment els projectes i les iniciatives que comporten millores i transformacions per perfilar el futur de la ciutat, sempre en benefici de tots els veïns i les veïnes de Gavà. Aquestes actuacions segueixen els criteris definits al Pla d’Acció de l’Agenda Urbana Gavà 2030  i estan alineats amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible.

El PAM s’estructura en 5 grans blocs, corresponents als cinc àmbits de gestió municipal i inclou 41 intervencions:

  • Planificació Territorial i Desenvolupament Econòmic Sostenible
  • Espai públic, qualitat dels barris i medi ambient
  • Educació, Esports, Cultura, Igualtat i Relacions amb la Ciutadania
  • Acció Social i Salut
  • Àmbit de Serveis Generals, Hisenda i Règim Intern

Tens dubtes? Contacta amb l’Ajuntament de Gavà al 93 263 91 00 o visita l’enllaç a gavaciutat.cat

Deixa un comentari