Vols constituir la teva empresa? Al Centre de Serveis a l’Empresa t’oferim aquest servei

Els Punts d’Assessorament a l’Emprenedor (PAE) són centres en els què s’assessora i presta serveis a les persones emprenedores, tant en la gestació, tramitació administrativa i posada en marxa de les iniciatives empresarials, com durant els primers anys de la seva activitat. A Gavà disposes d’un PAE al Centre de Serveis a l’Empresa.

Quins serveis puc obtenir del Punt PAE ?

El punt PAE te una doble missió:

  1. Prestar serveis d’informació i assessorament a les persones emprenedores, en la definició de les seves iniciatives empresarials i durant els primers anys d’activitat de l’empresa.
     
  2. Iniciar el tràmit administratiu de constitució de l’empresa, a través del Document Únic Electrònic (DUE)

Cóm demanar cita?

Podeu demanar cita mitjançant les vies següents:

  • Trucant al telèfon del Centre de Serveis a l’Empresa al 93 633 34 50.
  • Enviant un correu a pae@gava.cat

Quines formes jurídiques es poden donar d’alta al punt PAE?

El punt PAE permet realitzar, per mitjans telemàtics, els tràmits de constitució i la posada en marxa de les formes jurídiques següents:

  • Empresari/a Individual (Autònom)
  • Comunitat de Béns
  • Societat Civil
  • Societat de Responsabilitat Limitada ( SRL o SL)

L’objectiu dels punts PAE és facilitar i simplificar els tràmits de constitució de noves activitats, afavorint que totes les gestions necessàries es puguin enllestir de manera telemàtica en un termini molt breu de temps. El Punt PAE Gavà us facilitarà la documentació necessària en funció de cada forma jurídica.

Abans d’adreçar-se al punt PAE cal tenir clar els diferents aspectes de la forma jurídica que volem engegar. En aquest sentit, recomanem informar-se i assessorar-se sobre les diverses formes jurídiques existents. Des de el Centre de Serveis a l’Empresa també us podem assessorar en aquest aspecte.

Tens dubtes? Contacta amb el Centre de serveis a l’Empresa de l’Ajuntament de Gavà, al 93 633 34 50 o al correu pae@gava.cat

Deixa un comentari