Nous ajuts de fins a 6.650 € per a la contractació de persones en situació de vulnerabilitat

La Generalitat de Catalunya ha obert una nova convocatòria de subvenció per a empreses que contractin durant un mínim de 6 mesos a persones en situació de vulnerabilitat.

Objecte

La Generalitat de Catalunya ha obert una nova convocatòria de subvenció per a empreses que contractin durant un mínim de 6 mesos a persones d’algun dels següents col·lectius:

  • Persones amb un grau de discapacitat igual o superior al 33%
  • Persones en situació o en risc d’exclusió social prèviament contractades per empreses d’inserció. L’interval entre la finalització del contracte en l’empresa d’inserció i el de l’inici en l’empresa ordinària no pot ser superior a 3 mesos
  • Persones beneficiàries de la renda garantida de ciutadania

Quantia de l’ajut

La quantia de l’ajut per a un contracte de 12 mesos a jornada completa és de 6.650 € -o import proporcional per a una durada inferior.

Termini

El termini de presentació de sol·licituds és entre el 19 de juliol i el 30 de setembre de 2021. Podeu trobar més informació i l’accés al tràmit al següent enllaç.

L’adjudicació de la subvenció s’efectuarà per ordre d’entrada de les sol·licituds, fins a l’esgotament del crèdit disponible.

Tens dubtes? Contacta amb el Centre de Serveis a l’Empresa de l’Ajuntament de Gavà, al 93 633 34 50 o al correu cse@gava.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: