Lluís Badenas: “Ubicar la teva empresa a les oficines de l’Starting t’aporta la imatge de professionalitat que necessites”

L’Starting-Viver d’Empreses és un espai pensat per a facilitar l’arrencada, creixement i consolidació d’empreses i projectes empresarials que desenvolupin una activitat empresarial o professional. L’empresari Lluís Badenas és un dels usuaris del servei de viver. Fa uns mesos va decidir ubicar-hi l’empresa que dirigeix, Dynavics, i ara ja és un negoci consolidat.

Lluís, a què et dediques?

Dirigeixo l’empresa Dynavics 365 software S.L. Es tracta d’una consultoria que personalitza Business Central, el programari de gestió de Microsoft per a pimes que agilitza i optimitza els processos administratius i financers. Tenim capacitat per adaptar-lo a les necessitats de cada empresa o client i cobrir així totes les seves àrees (comptabilitat, compres, vendes, magatzem, recursos humans, etc.) i fer el seu dia a dia més productiu.

Com vas conèixer el servei de l’Starting?

Va ser la meva parella qui, quan estàvem acabant de definir Dynavics, em va parlar de l’Starting, ja que ella ja era usuària del servei de domiciliació d’empreses. Aleshores, vaig preguntar per la possibilitat d’instal·lar-m’hi i fer ús del viver d’empreses. Així va començar tot.

Lluís, abans d’instal·lar la teva empresa a Gavà vas valorar altres ciutats?

Ubicar la nostra empresa al viver d’empreses de l’Starting a Gavà era la millor opció, no només per proximitat al meu lloc de residència, sinó també perquè d’entre els serveis públics similars que s’oferien al territori, l’oferta de Gavà era la més competitiva, interessant i pràctica.

El viver d’empreses de l’Starting permet a organitzacions com la d’en Lluís, disposar d’oficines amb totes les comoditats i serveis i amb un preu molt competitiu. A més, es tracta d’un espai adaptat, cèntric, amb ampli aparcament i a uns minuts de l’estació de Renfe de Gavà i per tant, molt a prop de Barcelona.

Per què recomanaries aquest servei a altres empreses?

Tot són avantatges. Pagant una petita quota tens dret a despatx independent, internet, climatització, servei de neteja, mobiliari dels despatxos, accés 24 hores els 365 dies de l’any, entre molts altres. Evidentment, a casa et podries ubicar, però mai donaries la imatge de professionalitat que dones aquí a l’hora de rebre un client, per exemple.

Què li diries a aquelles persones empresàries o emprenedores que estan pensant instal·lar la seva empresa en l’Starting?

Que no s’ho pensin. Més enllà dels serveis que inclou et sents en connexió i recolzat per tot l’equip tècnic del Centre de Serveis per a l’Empresa, ja que es troba al mateix edifici i tens accés en tot moment a informació sobre formacions, ajuts per empreses, a més d’assessorament en general.

Si, com Lluís, ets una persona emprenedora o empresària que busca un espai per desenvolupar el seu model de negoci, contacta amb nosaltres! El servei de l’Starting és per tu!


Què és Starting?

L’Starting-Viver d’Empreses de l’Ajuntament de Gavà és un equipament ubicat a l’edifici del Centre de Serveis a l’Empresa, al carrer del Progrés, 27. És gestionat per l’Ajuntament de Gavà i ofereix tres modalitats de servei:

  • Viver d’empresa: Espai d’acollida temporal de dos anys, prorrogable a tres, per a empreses i projectes empresarials que volen comptar amb una oficina pròpia. Compta amb 5 despatxos independents moblats amb taula, cadires i armaris individuals que van des dels 9,20 m2 fins als 12,35 m2. 
  • Coworking: Zona de treball individual en entorn dinàmic compartit. Ideal per a persones emprenedores que vulguin disposar d’un centre de treball compartit, on s’intercanvien idees i coneixement.
  • Servei de domiciliació d’empreses: Servei adreçat a empreses no allotjades per a rebre la seva correspondència i fixar-hi el domicili social. La durada inicial serà de tres anys, prorrogable dos anys més. 

Per obtenir més informació sobre l’Starting truca’ns al Centre de Serveis a l’Empresa de Gavà al 93 633 34 50 o envia’ns un correu a cse@gava.catDeixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: