Tens una idea de negoci? Apunta’t a la sessió informativa per a persones emprenedores

Si tens una idea de negoci i necessites assessorament per fer-la realitat, apunta’t a les sessions informatives que organitzem quinzenalment.

Què són?

Des del Centre de Serveis a l’Empresa oferim sessions informatives grupals per a persones emprenedores i/o estan treballant en una idea de negoci. Són el punt de partida del conjunt d’accions d’assessorament i acompanyament a l’emprenedoria.

En aquestes sessions, informem i assessorem les persones emprenedores de tots els recursos i eines que posem al seu abast per fer realitat i viable la seva idea de negoci: definició de la idea de negoci i el pla d’empresa, formes jurídiques, línies de finançament i programes per a la consolidació dels seus negocis accions formatives, ajuts i subvencions, etcs. En definitiva, expliquem a la persona emprenedora tot el que necessita per analitzar la viabilitat de la seva idea de negoci.

Apunta’t si…

Tens una idea de negoci i necessites acompanyament expert per desenvolupar-la i convertir-la en un projecte empresarial. També si tens una idea d’un projecte per crear una entitat de l’economia social (cooperatives i societats laborals).

Durada

Aquestes sessions grupals tenen una durada de dues hores i es realitzen en modalitat virtual, a través de la plataforma Zoom. Es duen a terme cada quinze dies, en horaris alterns de matí i tarda.

Vols inscriure’t?

Aquesta és l’agenda de les properes sessions. Pots escollir la que més s’adapti a tu:

DiaHorariFormat
Dimarts, 11 de gener de 2022 De 16 a 18h En línia (Zoom)
Dijous, 27 de gener de 2022 D’11 a 13hEn línia (Zoom)
Dimarts, 8 de febrer de 2022De 16 a 18h En línia (Zoom)
Dijous, 24 de febrer de 2022 D’11 a 13hEn línia (Zoom)
Dimarts, 8 de març de 2022De 16 a 18h En línia (Zoom)
Dijous, 24 de març de 2022D’11 a 13hEn línia (Zoom)

Si és la primera vegada que hi accedeixes, registra’t clicant a la pestanya “Registrar-se” i emplena el formulari amb les teves dades. Si ja hi has accedit anteriorment, inicia sessió amb el teu NIF i la contrasenya en format dd/mm/aaaa. Important: actualitza la pestanya “Les meves dades”, sobretot el correu on voldràs que t’enviem l’enllaç per accedir a l’aula virtual de la formació.

Necessites més informació? Contacta amb el Centre de Serveis a l’Empresa de Gavà al 93 633 34 50 o al correu cse@gava.cat

2 comentaris

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: