CÀPSULA FORMATIVA | Ocupació Verda: Nous perfils professionals d’economia verda i circular

FORMACIÓ JA REALITZADA

Te l’has perdut? Subscriu-te al nostre servei d’avisos per WhatsApp i assabenta’t de les properes formacions i les ofertes d’ocupació. Dona’t d’alta aquí: https://bit.ly/MésInfoServeiWhatsApp

Destinat a:

Persones a l’atur que tinguin interès en conèixer les tendències actuals en el mercat laboral relacionades amb l’Economia Verda i Circular i l’Ocupació Verda.

Objectiu:

Economia Verda i Economia Circular són conceptes que sovint escoltem als mitjans de comunicació. Però, què signifiquen? En aquesta càpsula esbrinarem com incideixen en el mercat laboral, quines oportunitats ens ofereixen, i què es necessita per accedir a una Ocupació Verda.

Al final de la sessió s’informarà del Projecte Singular d’Ocupació Verda que posarà en marxa properament l’Ajuntament de Gavà, amb el suport de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, on s’oferirà itineraris formatius i laborals especialitzats en sostenibilitat i economia circular.

Contingut:

  • L’Economia Verda i Circular: mercat laboral, sectors i nínxols de mercat
  • Perfils professionals i competències de l’Ocupació Verda
  • Formació relacionada
  • Projecte Ocupació Verda: convocatòria 2021

Metodologia: Exposició de continguts i informació actualitzada sobre les tendències al Mercat Laboral sobre Ocupació Verda.

Si vols aprofundir més en el coneixement en aquests nous perfils professionals, pots assistir a la càpsula en format virtual que tindrà lloc el dimecres 3 de març de 10:00 a 12:00 h. i anirà a càrrec d’ Irene Díaz i Nayra Pañella tècniques de formació i ocupació del departament d’Empresa i Ocupació de l’Ajuntament de Gavà.

Tens dubtes? Contacta amb el Centre de Serveis per a l’Ocupació – Rosa Luxemburg, al 93 263 91 20 o al cso@gava.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: