Atenció al client en línia

FORMACIÓ JA REALITZADA

Te l’has perdut? Subscriu-te al nostre servei d’avisos per WhatsApp i assabenta’t de les properes formacions i les ofertes d’ocupació. Dona’t d’alta aquí: https://bit.ly/MésInfoServeiWhatsApp

Durant la pandèmia un dels primers àmbits en utilitzar tecnologies digitals i xarxes socials han estat els departaments d’atenció al client, especialment de grans empreses i pimes, però també d’autònoms i d’emprenedors que han vist en internet i les xarxes socials un espai de comunicació instantani i eficaç amb els clients habituals i també una possibilitat de aconseguir nous clients.

Per això, si estàs en situació d’atur, t’oferim aquesta formació clau en una època digital que augmentarà les teves possibilitats de trobar feina.

Objectiu. Assolir els coneixements bàsics per poder ser efectius en la comunicació en línia (virtual) amb els clients.

Contingut

  • Plataforma en línia. Eines de Teletreball
  • L’atenció al client i les tècniques de comunicació bàsiques
  • El producte i el client
  • Gestió de la qualitat en l’atenció al client (ISO)
  • Servei Prevenda
  • Servei Postvenda (I) gestió de reclamacions
  • Servei Postvenda (II) satisfacció del client
  • Prevenció de Riscos Laborals al teletreball i GDPR/RGDP (Protecció de dades a internet)

Metodologia

La metodologia del curs es basa en en l’exposició de temes teòrics acompanyats de tot tipus de material de suport en format digital i la proposta de realització de diferents activitats anomenades Tasques que consisteixen en l’elaboració, gestió i justificació de diferents projectes comunicatius que l’alumnat ha d’elaborar a partir de la teoria exposada i amb l’ajuda de diferent material bibliogràfic que es posa a la seva disposició.

Es combinarà una primera sessió de videoconferència amb l’aplicació zoom amb les eines de l’entorn Google Suite (drive, hangouts chat i meet i classroom). Durant el curs es faran 15 sessions de vídeo conferencia amb l’aplicació Google Meet distribuïdes de dilluns a dijous de 09:30 a 11:30 h.

Requisits d’accés. Coneixements bàsics informàtics

Aquesta acció formativa serà impartida per Impartida per Iolanda López, experta formadora TIC , comunicació i atenció al client en entorns d’aprenentatge presencial i virtual.

Una vegada formalitzada la teva inscripció ens posarem en contacte amb tu per a que rebis les instruccions que necessites per accedir a l’aula virtual. Formació 100% subvencionada. PLACES LIMITADES!

Per inscriure’t, accedeix a la nostra Plataforma d’Inscripció. Si és la primera vegada que hi accedeixes, registra’t clicant a la pestanya “Registrar-se” i emplena el formulari amb les teves dades. Si ja hi has accedit anteriorment, inicia sessió amb el teu NIF i la contrasenya. Important: actualitza la pestanya “Les meves dades”, sobretot l’email on voldràs que t’enviem l’enllaç per la formació.

Tens dubtes? Contacta’ns

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: