La PNL com a eina per la recerca de feina

FORMACIÓ JA REALITZADA

Te l’has perdut? Subscriu-te al nostre servei d’avisos per WhatsApp i assabenta’t de les properes formacions i les ofertes d’ocupació. Dona’t d’alta aquí: https://bit.ly/MésInfoServeiWhatsApp

La situació que estem vivint actualment ha canviat moltes coses, entre elles la forma en que cerquem feina i la forma en que hem d’organitzar i adaptar els recursos personals i professionals que utilitzem en el procés.

La Programació Neurolingüística es dedica a l’estudi de l’excel·lència humana i ens aporta tota una capsa d’eines per millor la nostra comunicació. En aquesta càpsula aprofundirem en com aquests processos t’ajuden en el procés de cerca de feina i la definició del teu projecte professional:

  • Vols entendre quines són les claus de la comunicació?
  • Vols fer-les servir a l’hora de cercar feina?
  • T’agradaria entendre a qualsevol persona amb la que tractes?
  • Vols saber com resoldre dubtes en una entrevista de treball i no quedar-te amb cap incògnita? O pitjor encara, deduir la resposta i equivocar-te?…

Amb aquest taller treballarem els següents continguts:

  • Què és la PNL i com ens pot ajudar en la recerca de feina.
  • Quines són les bases que proposa la PNL per a una comunicació eficaç.
  • Com definir objectius assolibles.
  • Les claus bàsiques de l’empatia.
  • Com concretar fent servir les preguntes.

Aquesta acció formativa s’adreça a persones en situació d’atur i/o en procés de millora de feina, inscrites a la Borsa de Treball del Servei Local d’Ocupació, i que tinguin interès a aprofundir en el coneixement de les seves habilitats, aptitud i actituds pel desenvolupament de  la seva professió i per millorar la seva recerca de feina.

Si vols aprofundir més, en com aquests processos t’ajuden en el procés de cerca de feina i la definició del teu projecte professional, pots assistir a la càpsula en format virtual que realitzem en el marc del Club de Feina del Centre de Serveis a l’Ocupació Rosa de Luxemburg, de l’Ajuntament de Gavà, que tindrà lloc el dimecres 17 de febrer de 10 a 12h i anirà a càrrec de Víctor Arrabal,  Formador Ocupacional i Elisa Muñoz, tècnica de l’equip del Centre de Serveis per a l’Ocupació – Rosa Luxemburg.

Una vegada formalitzada la teva inscripció ens posarem en contacte amb tu per a que rebis les instruccions que necessites per accedir a l’aula virtual. Formació 100% subvencionada. PLACES LIMITADES!

Per inscriure’t, accedeix a la nostra Plataforma d’Inscripció. Si és la primera vegada que hi accedeixes, registra’t clicant a la pestanya “Registrar-se” i emplena el formulari amb les teves dades. Si ja hi has accedit anteriorment, inicia sessió amb el teu NIF i la contrasenya. Important: actualitza la pestanya “Les meves dades”, sobretot l’email on voldràs que t’enviem l’enllaç per la formació.

Tens dubtes? Contacta’ns

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: