La PNL com a eina per la recerca de feina

FORMACIÓ JA REALITZADA

Te l’has perdut? Subscriu-te al nostre servei d’avisos per WhatsApp i assabenta’t de les properes formacions i les ofertes d’ocupació. Dona’t d’alta aquí: https://bit.ly/MésInfoServeiWhatsApp

La situació que estem vivint actualment ha canviat moltes coses, entre elles la forma en que cerquem feina i la forma en que hem d’organitzar i adaptar els recursos personals i professionals que utilitzem en el procés.

La Programació Neurolingüística es dedica a l’estudi de l’excel·lència humana i ens aporta tota una capsa d’eines per millor la nostra comunicació. En aquesta càpsula aprofundirem en com aquests processos t’ajuden en el procés de cerca de feina i la definició del teu projecte professional:

  • Vols entendre quines són les claus de la comunicació?
  • Vols fer-les servir a l’hora de cercar feina?
  • T’agradaria entendre a qualsevol persona amb la que tractes?
  • Vols saber com resoldre dubtes en una entrevista de treball i no quedar-te amb cap incògnita? O pitjor encara, deduir la resposta i equivocar-te?…

Amb aquest taller treballarem els següents continguts:

  • Què és la PNL i com ens pot ajudar en la recerca de feina.
  • Quines són les bases que proposa la PNL per a una comunicació eficaç.
  • Com definir objectius assolibles.
  • Les claus bàsiques de l’empatia.
  • Com concretar fent servir les preguntes.

Aquesta acció formativa s’adreça a persones en situació d’atur i/o en procés de millora de feina, inscrites a la Borsa de Treball del Servei Local d’Ocupació, i que tinguin interès a aprofundir en el coneixement de les seves habilitats, aptitud i actituds pel desenvolupament de  la seva professió i per millorar la seva recerca de feina.

Si vols aprofundir més, en com aquests processos t’ajuden en el procés de cerca de feina i la definició del teu projecte professional, pots assistir a la càpsula en format virtual que realitzem en el marc del Club de Feina del Centre de Serveis a l’Ocupació Rosa de Luxemburg, de l’Ajuntament de Gavà, que tindrà lloc el dimecres 17 de febrer de 10 a 12h i anirà a càrrec de Víctor Arrabal,  Formador Ocupacional i Elisa Muñoz, tècnica de l’equip del Centre de Serveis per a l’Ocupació – Rosa Luxemburg.

Tens dubtes? Contacta amb el Centre de Serveis per a l’Ocupació – Rosa Luxemburg, al 93 263 91 20 o al cso@gava.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: