L’Ajuntament de Gavà impulsa la contractació de persones trans* en situació d’atur (Treball i formació – Línia trans*)

Termini de presentació de candidatures finalitzat.
La persona seleccionada s’ha incorporat al lloc de treball al febrer de 2023.

Per accedir a ofertes de treball actives, visiteu aquest enllaç.

Aquesta actuació està promoguda i impulsada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, amb fons rebuts del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE), i els Ajuntaments locals, i ofereix l’oportunitat de millorar l’ocupabilitat d’aquest col·lectiu en els àmbits de contractació laboral i actuacions de formació i acompanyament.

🎯 A qui va adreçat aquest programa?

Per poder participar en el programa, s’hauran de complir tots els requisits següents el dia immediatament anterior a l’inici de la contractació laboral:

  1. Persones trans*: Persones que no s’identifiquen amb el gènere que li va ser assignat en néixer segons les seves característiques biològiques, sigui per què se sent del gènere contrari o bé per què la seva identitat no s’ajusta a les categories de gènere tradicionalment establertes. L’acreditació de la condició de persona trans* s’ha de fer mitjançant la presentació d’una Declaració Responsable de la persona participant.
  2. Estar inscrita a l’Oficina de Treball del SOC com a demandant d’ocupació no ocupada (DONO)

Es tindrà en consideració l’adequació del perfil al lloc de treball.

💼 Quin lloc de treball es desenvoluparà?

Es contractarà 1 persona, qui prestarà serveis a l’Ajuntament de Gavà com Informador/a de suport als serveis municipals, d’acord amb el següent detall:

  • La durada del contracte és de 12 mesos a jornada complerta (37,5 hores setmanals).
  • La data d’incorporació prevista és el dia 1 de febrer de 2023.

Així mateix, serà obligatori que es comprometi a rebre formació dins l’horari laboral.

✏️ On em puc inscriure per participar en el procés de selecció?

Si compleix els requisits definits al programa i té interès a participar en el procés de selecció, pot sol·licitar-ho a través de les següents vies. S’acceptaran candidatures fins dimecres 18 de gener de 2023, a les 14h (TERMINI EXHAURIT):

  • L’OTG de Gavà (Oficina de Treball de la Generalitat de Catalunya), Sant Pere, 88 (Gavà) – 93 662 70 11
  • El Centre de Serveis per a l’Ocupació – Rosa Luxemburg, de l’Ajuntament de Gavà, Jaume I, 1 local 8 (Gavà) – 93 263 91 20
  • O fent inscripció a l’oferta de treball publicada a la Xarxa Xaloc del Servei Local d’Ocupació de l’Ajuntament de Gavà

ℹ️ Normativa

  • Resolució EMT/3398/2022, de 25 d’octubre, per la qual s’amplia l’import màxim previst a la Resolució EMT/2340/2022, de 19 de juliol, per la qual s’obre la convocatòria per a l’any 2022 del programa Treball i Formació per a la Línia Trans*, DLLD i Dones en situació de vulnerabilitat (SOC – TRFO TRANS-DLLD-DONA).
  • Resolució EMT/2340/2022, de 19 de juliol, per la qual s’obre la convocatòria per a l’any 2022 del programa Treball i Formació per a la Línia Trans*, DLLD i Dones en situació de vulnerabilitat (SOC– TRFO TRANS-DLLD-DONA).
  • Ordre EMT/68/2022, de 20 d’abril, de modificació de l’Ordre EMT/176/2021, de 9 de setembre, per la qual s’aproven les bases reguladores per a la concessió de subvencions del Programa Treball i Formació (SOC- Treball i Formació). 
  • Ordre EMT/176/2021, de 9 de setembre, per la qual s’aproven les bases reguladores per a la concessió de subvencions del Programa Treball i Formació (SOC- Treball i Formació).

Tens dubtes? Contacta amb el Centre de Serveis per a l’Ocupació – Rosa Luxemburg: 93 263 91 20 o cso@gava.cat

1 comentari

Deixa un comentari