FORMACIÓ | Autolidera’t II, pensa diferent (27 i 28 de febrer de 2023)

Work shop pràctic i interactiu amb continguts dissenyats per ser conscients del poder personal i les eines de cadascú. Ara és un bon moment per establir els factors claus de l’èxit, valors que ens permeten potenciar les nostres fortaleses i assolir objectius.

Si t’inscrius al curs obtindràs, a més, una sessió de coaching individual online de 25 minuts, per descobrir o esclarir qualsevol objectiu.

El programa Autolidera’t pensa diferent està enfocat a potenciar l’autolideratge, la confiança, afrontar els frens personals, i trobar l’energia i la motivació per generar un pla d’acció personal arran de l’autoconeixement.

🎯 Aquesta formació s’adreça a:

Persones emprenedores i empresàries que vulguin superar un repte personal o professional, davant el qual es troben sense recursos i desitgen descobrir noves maneres de fer-ho que els siguin útils.

📚 Continguts:

  1. AUTOCONEIXEMENT i AGILITAT. Superar els frens personals obtenir aprenentatges, aquí ens farà falta la confiança i  l’empatia, em conec prou? Incorporar tècniques àgils per ser més flexibles i saber respondre als canvis de forma ràpida i eficaç.
  2. PROCRASTINACIÓ. Generar un pla d’acció; partint del moment actual, definint objectius avaluar els motius que et fan procrastinar, trobar les habilitats per administrar les activitats diàries més rutinàries amb més eficiència.
  3. LES 12 HABILITATS – AUTOLIDERA’T II. Parlarem de les 12 habilitats per transitar si les teves situacions de vida et sobrepassen i no saps com afrontar les dificultats. Les 12 habilitats que necessites per transformar tota aquesta preocupació i dolor emocional en equilibri, fortalesa i pau interior.
  4. ACOMPANYAMENT COACHING. Eina per a aconseguir canvis, millorar l’actitud i aconseguir els nostres objectius. És un aprenentatge intern, un conèixer-se a si mateix, reconèixer els defectes per a poder millorar-los, potenciar les fortaleses, evitar l’estrès i gestionar els problemes. A aprendre també a interactuar millor amb l’entorn i arribar a ser millor persona.

👨‍🏫 Formadora:

Serà impartit per Cristina Peiró, experta en generar canvis en empreses de serveis i emprenedors/res que volen tenir equips productius, generant una actitud positiva i una major predisposició al canvi, començant per nosaltres mateixos.

Coach Hotelera Consultora-Formadora, Diplomada en màrqueting i negociació comercial i anàlisi transaccional, gestió de serveis turístics, gestió del temps i la pròpia assertivitat, P.N.L. aplicada a la docència, coach ICF, Scrum màster, Kanban, Agile coach, Psicologia positiva, Tetahealing, que compta amb més de 3000 hores, de formació i consultoria sumant la seva experiència de 12 anys en l’operativa hotelera ocupant càrrecs directius

📅 Calendari:

Les sessions, d’una durada total de 6 hores, seran els dies 27 (dilluns) i 28 (dimarts) de febrer de 9:30 a 12:30 h, al Centre de Serveis a l’Empresa, en format work shop totalment experiencials, mitjançant dinàmiques i exercicis que realitzaràs tant de forma individual com grupal.

Formació 100% subvencionada. PLACES LIMITADES! 

✏️ Inscripcions:

Per inscriure’t, accedeix a la nostra Plataforma d’Inscripció clicant el botó de sota “Vull inscriure’m”, que trobaràs a continuació:

  • Si és la primera vegada que hi accedeixes, registra’t clicant a la pestanya “Registrar-se” i emplena el formulari amb les teves dades.
  • Si ja hi has accedit anteriorment, inicia sessió amb el teu NIF i la contrasenya. Important: actualitza la pestanya “Les meves dades”, sobretot el correu electrònic on voldràs que t’enviem informació rellevant.

* Aquesta formació forma part del programa supramunicipal entre els Ajuntaments de Gavà, Castelldefels i Viladecans, i podria comptar amb el cofinançament per part de la Diputació de Barcelona.

Tens dubtes? Contacta amb nosaltres al Centre de Serveis a l’Empresa al T. 93 633 34 50 o al correu cse@gava.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: