Una persona manipulant una mascareta amb les mans enguantades.

Servei d’assessorament sobre mesures de prevenció

SERVEI INACTIU EN AQUESTS MOMENTS

Per més informació, contacteu amb el Centre de Serveis a l’Empresa – T. 93 633 34 50 – cse@gava.cat

T’assessorem i t’orientem per a que puguis preparar el teu negoci amb les mesures de seguretat adequades després de la covid-19.

L’Ajuntament de Gavà posa a disposició de les microempreses, comerços, persones autònomes i professionals del municipi un servei d’assessorament per preparar els establiments per a que puguin assumir les mesures de prevenció de la covid-19.

L’objectiu d’aquest servei és proporcionar suport, mitjançant assessorament telefònic i/o virtual personalitzat, a aquelles activitats econòmiques que tinguin el repte de reorganitzar el seu negoci amb la finalitat d’oferir la prestació del seu servei complint amb les mesures de seguretat i salut laboral adients.

Aquest servei està exclusivament adreçat a les microempreses, comerços, persones autònomes i professionals que tenen establiment o la seva activitat econòmica a Gavà.

El servei d’assessorament sobre mesures de prevenció estarà disponible fins el 31 de desembre del 2020.

Formulari de contacte

Informació bàsica sobre el tractament de dades personals

Responsable del tractament: Ajuntament de Gavà.
Finalitat del tractament: Atendre les seves peticions d’informació.
Drets dels interessats: D’accés, rectificació, supressió, limitació i oposició al tractament, presentant el formulari corresponent al registre electrònic de l’Ajuntament https://eseu.gava.cat/ (Àmbit: Exercici de drets dels interessats), o presencialment a l’Oficina d’Atenció ciutadana de l’Ajuntament de Gavà, Plaça de Jaume Balmes, s/n, 08850 Gavà.

Per saber més sobre la nostra política de privacitat accedeixi aquí.