Establiment de vins i licors a Gavà.

Servei de mediació per als lloguers de locals comercials i oficines

SERVEI INACTIU EN AQUESTS MOMENTS

Per més informació, contacteu amb el Centre de Serveis a l’Empresa – T. 93 633 34 50 – cse@gava.cat

Acompanyament per aquelles empreses que han hagut d’abaixar la persiana i no poden fer front al lloguer.

Des de l’Ajuntament de Gavà t’oferim un servei de mediació entre propietaris i arrendataris de locals comercials i oficines que han hagut de suspendre la seva activitat per la declaració de l’estat d’alarma pel Covid-19 i que tenen dificultats per fer front al lloguer. L’objectiu d’aquest servei és actuar en aquells casos on hi hagi un conflicte entre les parts, i a ajudar-les a arribar a un acord. Els interessats/es estaran assessorats per experts/es professionals per tal de promoure la comunicació i trobar una fórmula que beneficiï ambdues parts.

AQUEST SERVEI ESTÀ EXCLUSIVAMENT DEDICAT A EMPRESES ARRENDATÀRIES QUE TENEN ESTABLIMENT UBICAT A GAVÀ. Així mateix, és recomanable comptar amb un certificat digital de l’empresa (si no el tens, t’expliquem com obtenir-lo) i tenir a mà el contracte de lloguer.

Si estàs interessat/da en el servei, omple aquest formulari amb les teves dades:

TD99-215-4

Informació bàsica sobre el tractament de dades personals

Responsable del tractament: Ajuntament de Gavà.

Delegat de Protecció de dades: dpd@gava.cat

Finalitat del tractament: Gestionar la seva petició del servei de mediació per als lloguers de locals comercials i oficines.

Exercici de drets dels interessats: D’accés, rectificació, supressió, limitació i oposició al tractament, presentant el formulari corresponent al registre electrònic de l’Ajuntament https://eseu.gava.cat/ (catàleg de tràmits) (Àmbit: Exercici de drets dels interessats), o presencialment a l’Oficina d’Atenció ciutadana de l’Ajuntament de Gavà, Plaça de Jaume Balmes, s/n, 08850 Gavà.

Per saber més sobre la nostra política de privacitat cliqui aquí

Tens dubtes? Contacta’ns o truca al telèfon 93 633 34 50.