Persones fent fila amb carpetes a la mà.

Borsa de treball

El Centre de Serveis per a l’Ocupació – Rosa Luxemburg de l’Ajuntament de Gavà posa a disposició de la ciutadania el Servei de Borsa de Treball amb ofertes d’empreses del territori en format telemàtic com alternativa a les restriccions d’atenció presencial causades pel Covid-19.

Aquest servei està destinat a les persones de Gavà que es troben en situació d’atur o millora de feina.

Què ofereix el servei?

Per una banda, fem una gestió d’ofertes de treball d’empreses del territori per tal de facilitar l’accés al mercat laboral qui cerca feina. Així mateix, les persones que facin ús del servei podran gaudir d’atenció personalitzada per part del cos tècnic del centre adaptada al seu cas.

Aquesta Borsa de Treball forma part de la Xarxa Xaloc de la Diputació de Barcelona.

Com puc inscriure’m?

Per poder accedir al servei és necessari comptar amb un Currículum Vitae (CV) i un Certificat de Vida Laboral actualitzats. Si és el teu cas, contacta amb el Centre de Serveis per a l’Ocupació Rosa Luxemburg a través del telèfon 93 263 91 20 o enviant un correu a cso@gava.cat amb les teves dades. Des de l ‘Ajuntament ens posarem en contacte amb tu per ajudar-te a inscriure’t a la borsa de forma telemàtica i t’informarem del funcionament del servei.

Ofertes de la borsa de treball Centre de Serveis per a l’Ocupació – Rosa Luxemburg de l’Ajuntament de Gavà:

Ofertes actives

Demana cita per entrar a la nostra borsa de treball i/o rebre assessorament laboral