FORMACIÓ – SESSIÓ INFORMATIVA | Condueix el teu futur (30 de maig)

Ets dona, estàs en situació d’atur i vols treballar com a conductora en l’àmbit del transport de mercaderies/logística? Aquesta formació t’interessa!

L’Ajuntament de Gavà impulsa aquesta acció formativa en el marc del Pacte per a un nou impuls social i econòmic del Baix Llobregat de la Comarca, específicament dins el Programa Feminista, que inclou actuacions adreçades específicament a dones.

Es preveu que l’actuació es desenvolupi al llarg del 2n semestre de 2023.

SESSIÓ INFORMATIVA
Durada:
1 h
Data: dimarts, 30 de maig
Horari: de 10 a 11h
Modalitat: Presencial, al Centre de Serveis a l’Empresa (Progrés, 27)

Conduint el teu futur. Obté el carnet de conduir C + CAP

Aquesta formació et permetrà obtenir el carnet de conduir C i el Certificat d’Aptitud Professional, amb l’objectiu d’ampliar les teves possibilitats d’ocupació.

Què ens permet fer el permís de tipus C?

 • Amb aquest permís podràs conduir vehicles d’una massa màxima autoritzada que excedeixi de 3500 kg.
 • L’edat mínima per a obtenir-ho serà de vint-i-un anys complerts.
 • També es podrà obtenir amb 18 anys complerts sempre que sigui titular del certificat d’aptitud professional (CAP) en la modalitat de qualificació inicial ordinària.

Què és el CAP?

El CAP (Certificat d’Aptitud Professional) és imprescindible per exercir la professió de transportista de persones viatgeres i mercaderies. Per obtenir-lo cal superar un curs teòric-pràctic de 130 hores i un examen teòric.

👤 Adreçat a:

Dones de Gavà, majors de 21 anys, en possessió del carnet B de conduir i en situació d’atur i/o situació de millora de feina, inscrites a la Borsa de Treball del Servei Local d’Ocupació, amb interès a obtenir la llicència de conduir C+CAP i accedir a ofertes de treball com a conductores de camió en el sector del transport, logístic o gestió de residus, entre d’altres.

🎁 Contingut:

En aquesta sessió informativa, de caràcter presencial, us informarem del contingut a desenvolupar en la formació, compartirem les vostres inquietuds i la motivació per realitzar aquesta formació, resolent els dubtes que puguis tenir.

Des d’aquest programa oferim els següents continguts:

 • Curs CAP
 • Classes teòriques permís de conduir  C
 • Paquet de pràctiques de conducció
 • Exàmens teòrics i pràctics en circuit obert i tancat
 • Taxes d’expedició de permisos DGT

➡️ Facilitadors:

La sessió informativa anirà a càrrec de l’equip tècnic del Centre de Serveis per a l’Ocupació – Rosa Luxemburg de l’Ajuntament de Gavà

Formació 100% subvencionada. Places limitades!

Per inscriure’t, accedeix a la nostra Plataforma d’Inscripció. Si és la primera vegada que hi accedeixes, registra’t clicant a la pestanya “Registrar-se” i emplena el formulari amb les teves dades. Si ja hi has accedit anteriorment, inicia sessió amb el teu NIF i la contrasenya. Important: actualitza la pestanya “Les meves dades”, sobretot el correu electrònic on voldràs que t’enviem l’enllaç per la formació.

 Aquest projecte compta amb el suport del Consell Comarcal del Baix Llobregat en el marc del Programa Comarcal de Suport per un nou impuls social i econòmic

Tens dubtes? Contacta amb la Centre de Serveis per a l’Ocupació – Rosa Luxemburg, al 93 263 91 20 o a cso@gava.cat

2 comentaris

  1. Hola Israel,
   Aquesta actuació s’emmarca en el Programa Feminista que duem a terme junt amb el Consell Comarcal del Baix Llobregat. El seu objectiu és, entre d’altres, generar accions positives per incorporar la dona a sectors laborals amb molt baixa representació. Anotem el teu interès i el tindrem en compte a l’hora de programar futures accions formatives.

   M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: