FORMACIÓ | Quins tràmits puc fer amb el certificat digital? (5 i 10 de maig 2023)

En aquest curs aprendràs també com obtenir, instal·lar, exportar i eliminar el certificat digital de la Generalitat de Catalunya (idCAT).

Durada: 6 h
Dates: divendres 5 i dimecres 10 de maig
Horari: de 10 a 13h
Modalitat: Presencial, al Centre de Serveis a l’Empresa (Carrer Progrés, 27 – Gavà)
Formadores: Yolanda Presa, consultora en temes d’assessorament laboral i Elisa Muñoz, tècnica de l’equip del Centre de Serveis per a l’Ocupació – Rosa Luxemburg de l’Ajuntament de Gavà

L’Administració Pública evoluciona en sintonia amb les noves tecnologies. Molts tràmits en el SOC, en la Seguretat Social, en l’Ajuntament es realitzen de forma telemàtica. En aquest sentit, els certificats digitals, s’han convertit en un instrument molt útil que ens pot estalviar molt temps, evitant-nos haver de demanar cita prèvia i desplaçaments innecessaris.

👤 Adreçat a:

Persones en situació d’atur i/o situació de millora de feina, inscrites a la Borsa de Treball del Servei Local d’Ocupació, amb interès d’aprofundir en el coneixement de la utilització del certificat digital i com aplicar-lo en la recerca de feina.

🔭 Objectiu:

L’objectiu del curs és explicar com obtenir, instal·lar, exportar i eliminar el certificat digital de la Generalitat de Catalunya (idCAT). A més, coneixerem les principals utilitats que permetran a les persones en situació de recerca de feina ser més àgils en les gestions amb l’administració pública.

🎁 Contingut:

La formació es durà a terme en format presencial, en dues sessions:

 • 1a. sessió – divendres, 5 de maig
  • Els diferents sistemes d’identificació digital: Fábrica Nacional de Moneda y Timbre (FNMT), DNI electrònic 4.0, sistema cl@u, idCAT mòbil.
  • Les característiques del certificat digital idCAT: com s’obté, es descarrega i s’instal·la en Windows, MAC, dispositius mòbils Android i Iphone.
  • Com es fa una còpia de seguretat, s’elimina i es torna a instal·lar.
  • Com puc resoldre dubtes sobre el certificat digital idCAT.
  • Els tràmits amb l’idCAT a la Seu Electrònica del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC)
 • 2a sessió – dimecres, 10 de maig
  • Els tràmits amb l’idCAT a la Seu Electrònica del Servei d’Ocupació Públic Estatal (SEPE)
  • Els tràmits amb l’idCAT a la Seu Electrònica de la Seguretat Social
  • Els tràmits amb l’idCAT a la Seu Electrònica de l’Agència Tributària
  • Els tràmits amb l’idCAT a la Seu Electrònica del Ministeri de Justícia
  • Altres tràmits: a la Seu Electrònica de l’Ajuntament, signatura de documents, obtenció certificat de delictes de naturalesa sexual, punts del permís de conduir, etc…

➡️ Formadores:

A càrrec de Yolanda Presa, consultora en temes d’assessorament laboral i Elisa Muñoz, tècnica de l’equip del Centre de Serveis per a l’Ocupació – Rosa Luxemburg de l’Ajuntament de Gavà

Formació 100% subvencionada. Places limitades!

Per inscriure’t, accedeix a la nostra Plataforma d’Inscripció. Si és la primera vegada que hi accedeixes, registra’t clicant a la pestanya “Registrar-se” i emplena el formulari amb les teves dades. Si ja hi has accedit anteriorment, inicia sessió amb el teu NIF i la contrasenya. Important: actualitza la pestanya “Les meves dades”, sobretot el correu electrònic on voldràs que t’enviem l’enllaç per la formació.

Tens dubtes? Contacta amb el Centre de Serveis per a l’Ocupació – Rosa Luxemburg, al 93 263 91 20 o a cso@gava.cat

2 comentaris

  1. Luisa, buenos días,

   Puede dirigirse al Centre de Serveis per a l’Ocupació – Rosa Luxemburg, donde le podrán informar de los servicios que ofrecemos desde el Ayuntamiento en relación con la búsqueda de empleo.
   Puede consultar más información en este enlace: https://gavaimpulsa.info/busco-feina/

   Por otro lado, la invitamos a subscribirse al servicio de WhatsApp de alertas de oferta de empleo y formación. Puede consultar la información en este enlace: https://gavaimpulsa.info/serveis/avisos-ofertes-whatsapp/

   M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: