L’Ajuntament de Gavà i Inserta Empleo signem un conveni de col·laboració per al foment de l’ocupació de les persones amb discapacitat

L’acord incentiva programes de formació, capacitació, orientació i inclusió per facilitar l’accés al mercat laboral d’aquest col·lectiu

L’alcaldessa de Gavà, Gemma Badia, i la secretària general i directora de Transformació i Excel·lència i Igualtat de la Fundació ONCE i secretària general d’Inserta Empleo, Virginia Carcedo, han signat aquest mes de març un conveni per fomentar l’ocupació de les persones amb discapacitat de Gavà.

Aquest acord estableix un marc de col·laboració per millorar la situació al mercat laboral de les persones amb discapacitat mitjançant l’establiment de programes de formació, captació, derivació, orientació i inclusió de les mateixes al mercat laboral, amb l’objectiu de facilitar-ne l’accés a una ocupació de qualitat.

Així mateix, preveu el disseny conjunt i l’execució d’accions específiques per a joves amb discapacitat, amb la finalitat d’impulsar-ne la incorporació al mercat laboral i conscienciar el teixit empresarial en l’aposta pel talent jove. El conveni també inclou la col·laboració amb el teixit associatiu de Gavà perquè la prestació de serveis a persones amb discapacitat es canalitzi a través de les diferents associacions que les representen.

Accediu al vídeo resum de la signatura de l’acord.

Per més informació, contacta amb el Centre de Serveis per a l’Ocupació – Rosa Luxemburg – 93 263 91 20 / cso@gava.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: