Gavà presenta l’Agenda Urbana de Polígons d’Activitat Econòmica de la ciutat

Gavà és una de les primeres ciutats de l’estat espanyol que ha fet una Agenda Urbana específica per a polígons i activitat empresarial, i que consisteix en  un full de ruta per impulsar diferents activitats econòmiques als polígons del municipi, amb compromisos i accions concretes.

L’Ajuntament de Gavà va aprovar el juliol de 2022 el Pla d’Acció de l’Agenda Urbana de Gavà, el nou full de ruta que estableix els projectes estratègics orientats a la consecució dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) i alineat amb l’Agenda Urbana Espanyola, de la qual Gavà n’és municipi pilot.

Ara presentem l’Agenda Urbana dels Polígons d’Activitat Econòmica (PAE) de Gavà, convertint-nos en una de les primeres ciutats de l’estat espanyol que dissenya una Agenda Urbana específica per a polígons i activitat empresarial. La presentació es va dur a terme el passat 16 de març de 2023, amb la presència de prop de 60 empreses dels PAE del municipi.

L’objectiu que recull el document és el de dinamitzar el teixit productiu dels PAE, amb una visió en les persones, l’economia i el medi ambient, per tal de contribuir a la transició cap a la sostenibilitat en els àmbits social, econòmic i ambiental.

El procés de definició d’aquest full de ruta s’inicià amb la realització d’una enquesta d’identificació de necessitats en la que van participar més de 30 empreses dels PAE de Gavà; amb les dades obtingudes i la implicació i treball conjunt amb la recent renovada Associació d’Empresaris del Parc Empresarial de Gavà (AEPEG), s’han definit les línies estratègiques i les seves actuacions associades. Des de aquesta perspectiva es ressalten cinc pilars fonamentals:

  • Humanització dels PAE
  • Eficiència energètica
  • Mobilitat sostenible
  • Plantejament urbanístic i serveis públics
  • Participació i representació

Ara continua la tasca de concreció d’aquestes línies estratègiques en un pla d’acció executiu.

Més informació

Accediu al document de l’Agenda Urbana PAE de Gavà i al vídeo presentació.

Per més informació, contacta amb el Centre de Serveis a l’Empresa de l’Ajuntament de Gavà – 93 633 34 50 / cse@gava.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: