FORMACIÓ | Fes el teu currículum i destaca el teu potencial (3 sessions – març i abril 2023)

Durada: 8 h
Dates: dimecres: 22 i 29 de març / 12 d’abril + + 2h de treball personal
Horari: de 10 a 12h
Modalitat: Presencial
Formadora: Júlia Massa i Isabel Berrocal, tècniques de l’equip del Centre de Serveis per a l’Ocupació – Rosa Luxemburg de l’Ajuntament de Gavà

El currículum constitueix una eina de màrqueting professional en els processos de recerca de feina. Aquest instrument es configura com la targeta de presentació o primer contacte que establim amb les organitzacions on volem treballar. D’aquesta manera, cal tenir en compte que la qualitat del currículum i la imatge que amb ell projectem, pot influir en el nostre futur professional.

👤 Adreçat a:

Persones en situació d’atur i/o situació de millora de feina, inscrites a la Borsa de Treball del Servei Local d’Ocupació, amb interès per a realitzar el currículum per a la seva recerca de feina.

🔭 Objectiu:

Conèixer quins són els models principals de currículum i la funció de cadascun d’ells, així com disposar de recursos per articular-lo de manera correcta, ens pot ajudar a aconseguir el nostre objectiu professional.

🎁 Contingut:

  • 1a. sessió:  Funció del currículum; parts i tipus de currículums. El currículum per competències. Consells pràctics.
  • 2a sessió: Presentació i  coneixements bàsics del CANVA: eina de disseny i edició de textos per elaborar el currículum. Cada persona participant elaborarà el seu currículum. 
  • 3a sessió (treball individual i autònom):  Les persones participants, realitzaran les modificacions consensuades amb les tècniques d’ocupació en el seu currículum.
  • 4a. sessió: Cada persona participant defensarà el seu currículum davant dels/ de les participants  com si es tractés d’una entrevista de treball. 

➡️ Formadores:

A càrrec de Júlia Massa i Isabel Berrocal, tècniques de l’equip del Centre de Serveis per a l’Ocupació – Rosa Luxemburg de l’Ajuntament de Gavà

Formació 100% subvencionada. Places limitades!

Per inscriure’t, accedeix a la nostra Plataforma d’Inscripció. Si és la primera vegada que hi accedeixes, registra’t clicant a la pestanya “Registrar-se” i emplena el formulari amb les teves dades. Si ja hi has accedit anteriorment, inicia sessió amb el teu NIF i la contrasenya. Important: actualitza la pestanya “Les meves dades”, sobretot el correu electrònic on voldràs que t’enviem l’enllaç per la formació.

Tens dubtes? Contacta amb el Centre de Serveis per a l’Ocupació – Rosa Luxemburg, al 93 263 91 20 o a cso@gava.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: