Aquest febrer s’inicia un nou pla d’ocupació adreçat a dones en situació d’atur de llarga durada (Treball i formació – Línia Dona)

Termini de presentació de candidatures finalitzat.
La persona seleccionada s’ha incorporat al lloc de treball al febrer de 2023.Per accedir a ofertes de treball actives, visiteu aquest enllaç.

Aquesta actuació està promoguda i impulsada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, amb fons a càrrec dels programes acordats en la Conferència Sectorial d’Ocupació i Afers Laborals del Ministeri de Treball i Economia Social, i els Ajuntaments locals.

L’objectiu d’aquest programa és facilitar a les dones en situació d’atur amb més dificultats d’accedir al mercat de treball o allunyades d’aquest mercat per les dificultats d’accedir-hi, la millora de la seva ocupabilitat i les seves competències professionals. Això es fa mitjançant un contracte laboral i desenvolupant unes tasques professionals i de formació.

🎯 A qui va adreçat aquest programa?

Per poder participar en el programa, s’hauran de complir tots els requisits següents el dia immediatament anterior a l’inici de la contractació laboral:

 1. Dona
 2. Estar inscrita a l’Oficina de Treball del SOC com a demandant d’ocupació no ocupada (DONO)
 3. I torbar-se, com a mínim, en una de les situacions següents:
  • En situació de violència masclista. Tenen caràcter preferent, les dones que siguin mares de famílies monoparentals. Aquest requisit es pot acreditar mitjançant la presentació del carnet de família monoparental.
  • En risc de caure en situació d’atur de llarga durada no perceptores de prestació per desocupació. S’entén per situació d’atur de llarga durada, aquelles d’una durada mínima de 6 mesos durant els 24 mesos anteriors a la data de la presentació de la corresponent oferta de treball. En aquest apartat, es prioritzen:
   • mares de famílies monoparentals. La situació de mare monoparental es pot acreditar mitjançant la presentació del carnet de mare de família monoparental.
   • d’una edat de 45 anys o més
   • i que no tingui la cotització suficient perquè se’ls reconegui la pensió de jubilació quan arribin a l’edat ordinària de jubilació. La manca de cotització per al reconeixement de la pensió de jubilació a l’edat ordinària de jubilació ha de ser acreditat per la persona interessada mitjançant un certificat emès per la Tresoreria General de la Seguretat Social (TGSS).

Es tindrà en consideració l’adequació del perfil al lloc de treball.

💼 Quin lloc de treball es desenvoluparà?

Es contractarà 2 dones, qui prestaran serveis a l’Ajuntament de Gavà com auxiliars d’administració donant suport a diversos àmbits de l’organització, d’acord amb el següent detall:

 • La durada del contracte és de 12 mesos a jornada complerta (37,5 hores setmanals).
 • La data d’incorporació prevista és el dia 1 de febrer de 2023.

Així mateix, serà obligatori que es comprometi a rebre formació dins l’horari laboral.

✏️ On em puc inscriure per participar en el procés de selecció?

Si compleix els requisits definits al programa i té interès a participar en el procés de selecció, pot sol·licitar-ho fins al 13 de gener de 2023 a les 14h (TERMINI EXHAURIT) a través de:

 • L’OTG de Gavà (Oficina de Treball de la Generalitat de Catalunya), Sant Pere, 88 (Gavà) – 93 662 70 11
 • El Centre de Serveis per a l’Ocupació – Rosa Luxemburg, de l’Ajuntament de Gavà, Jaume I, 1 local 8 (Gavà) – 93 263 91 20
 • O fent inscripció a l’oferta de treball publicada a la Xarxa Xaloc del Servei Local d’Ocupació de l’Ajuntament de Gavà

ℹ️ Normativa

 • Resolució EMT/2412/2022, de 21 de juliol, per la qual s’obre la convocatòria per a l’any 2022, en relació amb les actuacions del Programa Treball i Formació, de la línia DONA (SOC – TRFO EELL DONA)
 • Ordre EMT/68/2022, de 20 d’abril, de modificació de l’Ordre EMT/176/2021, de 9 de setembre, per la qual s’aproven les bases reguladores per a la concessió de subvencions del Programa Treball i Formació (SOC – Treball i Formació)
 • Ordre EMT/176/2021, de 9 de setembre, per la qual s’aproven les bases reguladores per a la concessió de subvencions del Programa Treball i Formació (SOC – Treball i Formació)

Tens dubtes? Contacta amb el Centre de Serveis per a l’Ocupació – Rosa Luxemburg: 93 263 91 20 o cso@gava.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: