Nova edició del Projecte Singulars per a futurs professionals de la vigilància de seguretat

Vols treballar com a vigilant de seguretat? Si ets de la comarca del Baix Llobregat, tens entre 18 i 29 anys, estudis d’ESO, i estàs a l’atur o en procés de recerca i millora de feina, pots formar-te en una professió molt demandada pel mercat laboral. Un curs subvencionat i emmarcat al programa Projecte singulars 2022. Places limitades!

SESSIONS INFORMATIVES

Data: dilluns 23 de gener i dimecres 1 de febrer de 2023
Horari: a les 10 h
Lloc: Centre de Serveis a l’Empresa de Gavà (C. Progrés 27)
Cal inscripció prèvia al correu cso@gava.cat o als telèfons 93 633 34 50 / 676 90 45 38

Per què t’interessa inscriure’t?

  • Per a formar-te en una professió molt demanada pel mercat laboral i amb molta projecció.
  • Perquè, a més de poder ser vigilant de seguretat, també optaràs a altres sortides professionals a àmbits com escolta privat, centrals de producció d’energia, control d’equipatges de passatgers i transports de fons.

🎁 Què oferim?

Els/les joves que hi participin rebran una formació especialitzada i un acompanyament en la recerca de feina i en la millora de l’ocupabilitat. Obtindran l’habilitació per a vigilar i protegir les persones i els seus béns, evitant la comissió de delictes i infraccions, en un entorn definit.

El programa de Vigilància i Seguretat privada inclou:

  • Formació subvencionada específica de 370 hores. La formació es realitzarà a Barcelona. Inclou 40 hores de pràctiques en empreses.
  • Suport i orientació laboral durant tot el procés (fins al desembre).
  • Acompanyament a la inserció: Es facilitarà l’accés a ofertes i entrevistes laborals amb empreses interessades en la contractació d’aquests perfils.

 La formació es durà a terme des de març fins al juny en horari de matí.

✏️ Programa i objecte

Formació emmarcada al Projecte Singular “Jove, al Baix Impulsa’t” coordinat pel Consell Comarcal del Baix Llobregat i promoguda i impulsada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya amb fons rebuts del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE).

L’Ajuntament de Gavà participarà en aquest projecte formant a 15 joves. L’objectiu és reforçar l’ocupabilitat i la inserció laboral de les persones en situació d’atur i/o en procés de recerca per a la  millora de feina, mitjançant actuacions d’orientació i formació professionalitzadora. Curs 100% subvencionat.

🎯 Requisits

  • Tenir veïnat en algun municipi de la comarca del Baix Llobregat
  • Entre 18 i 29 anys
  • Estudis d’ESO
  • Estar a l’atur i/o en procés de recerca per a la  millora de feina 

📅 Data prevista de començament

La data prevista de començament de la formació és el dilluns 27 de febrer.

🖱️ T’interessa?

Per inscriure’t a les sessions informatives, envia un correu amb el teu nom i cognoms a l’adreça cso@gava.cat o truca al 93 633 34 50 o al 676 90 45 38 indicant quin dels dos dies vols assistir a la sessió informativa (23 de gener o 1 de febrer).


Aquest projecte està promogut i impulsat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya amb fons rebuts del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE).

Per més informació contacteu amb el Centre de Serveis per a l’Ocupació – Rosa Luxemburg de Gavà, al 932 63 91 20 o enviant un correu a cso@gava.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: