El servei de whatsapp del Centre de Serveis a l’Ocupació arriba a les 1000 subscripcions

Fa poc més d’un any que l’Ajuntament de Gavà, a través del Centre de Serveis a l’Ocupació – Rosa Luxemburg, va posar en marxa un nou canal de comunicació amb la ciutadania: un servei d’enviaments per whatsapp per rebre ofertes de feina i cursos de formació, adreçat a persones que busquen treball o que volen millorar la seva situació laboral.

El mes de juliol de 2021 el servei va arrencar en mode de proves per crear una base de dades de persones interessades i, dos mesos després, va començar a funcionar de manera generalitzada. Ara arriba al miler d’usuaris i usuàries, una fita que des del consistori es valora molt positivament. I és que en el seu temps de vida, el canal de whatsapp ha servit per enviar 500 avisos d’ofertes de feina i 65 difusions d’accions formatives.

Tot i que està pensat per a persones que busquen feina, que estiguin en situació d’atur o en actiu però que volen millorar la seva situació laboral, també s’adreça a aquelles que necessiten formar-se per augmentar el seus coneixements. En aquest sentit, s’envien cada dimarts les formacions i cada dijous les noves ofertes d’ocupació.

Les persones interessades en rebre els avisos (funciona mitjançant llista de difusió) només cal que accedeixin al web de Gavà Impulsa fent clic aquí: https://bit.ly/MésInfoServeiWhatsApp, completar un senzill formulari i acceptar la política de privacitat.

És un servei totalment gratuït i no requereix de requisits per subscriure’s, a més, en qualsevol moment poden donar-se de baixa.

Les empreses, comerços i restaurants de la ciutat també poden beneficiar-se del servei de whatsapp. Els interessats en que la seva oferta de feina surti en els enviaments, poden comunicar-la directament al Centre de Serveis a l’Ocupació – Rosa Luxemburg de Gavà (CSO). A partir d’aquest moment, el CSO les tramita perquè siguin visibles a la xarxa Xaloc i, posteriorment, les envia per WhatsApp.

Aquest és un canal que s’ha consolidat entre la ciutadania, aconseguint una mitjana mensual de 36 difusions d’ofertes laborals i 5 formacions. L’objectiu és anar augmentant aquestes xifres per arribar al màxim nombre de persones en un futur proper.

Per a més informació pots contactar amb:

Centre de Serveis a l’Ocupació – Rosa Luxemburg – 93 263 91 20 / cso@gava.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: