El servei d’assessorament a l’emprenedoria del Centre de Serveis a l’Empresa rep el millor índex de qualitat en l’avaluació de la Diputació de Barcelona

La Diputació de Barcelona va emprar la metodologia del “client misteriós” o “mystery shopping” per fer l’avaluació entre les entitats partícips dels Centres Locals de Serveis a les Empreses del Baix Llobregat. Gavà ha assolit el millor índex de qualitat del conjunt dels centres que han participat, assolint una puntuació total de 8,63 punts.

Durant els anys 2021 i 2022 la Diputació de Barcelona ha avaluat la qualitat del servei que s’ofereix a les persones emprenedores, en el seu assessorament i acompanyament per l’anàlisi de viabilitat dels projectes empresarials, des del Centre de Serveis a l’Empresa de l’Ajuntament de Gavà

La metodologia d’avaluació ha estat la del “client misteriós” o “mystery shopping“, per poder avaluar i comparar les entitats partícips dels nou (9) Centres Locals de Serveis a les Empreses (CLSE) de la comarca del Baix Llobregat. Amb aquesta tècnica la persona avaluadora es presenta com un/a usuari/ària qualsevol, obtenint informació real i fidel en primera persona.

Dels cinc atributs de qualitat que es van avaluar, el Centre de Serveis a l’Empresa de l’Ajuntament del Gavà ha obtingut els resultats següents:

ATRIBUTSPUNTUACIÓ (sobre 10)
FIABILITAT8,50
SEGURETAT8,57
TANGIBILITAT8,07
EMPATIA9,38
CAPACITAT DE RESPOSTA8,59
ÍNDEX DE QUALITAT8,63

L’atribut millor valorat ha estat l’empatia; en aquest sentit, els usuaris han valorat positivament el tractament a fons de la majoria d’aspectes de l’anàlisi de viabilitat del projecte empresarial i la fixació de compromisos, treball i pautes clares per dur-lo a terme.

Un altre atribut molt ben valorat  ha estat la capacitat de resposta; el client misteriós ha valorat  molt positivament la capacitat per respondre als dubtes plantejats o utilitzar arguments favorables en cas d’objeccions.

Els  clients misteriosos també han valorat positivament elements com l’amabilitat del personal del centre i la informació sobre el contingut del servei proporcionat.

Els resultats de l’avaluació assolits i el fet de conèixer les expectatives de les persones ateses són d’especial importància i ens encoratja a continuar treballant per poder oferir el millor servei de qualitat que es mereixen les persones emprenedores de la nostra ciutat.

En aquesta mateixa web disposeu de tota la informació del serveis que oferim a les persones emprenedores.

Per més informació, contacta amb el Centre de Serveis a l’Empresa de l’Ajuntament de Gavà – 93 633 34 50 / cse@gava.cat

1 comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: