AJUT | TU+1: incentivar la contractació indefinida per part d’autònoms

L’ajut consisteix a subvencionar contractes indefinits, promoure una contractació més estable, crear ocupació i afavorir el creixement dels negocis de persones autònomes.

La Generalitat de Catalunya, obre una nova convocatòria de l’ajut TU+1 per incentivar les persones autònomes o Societats de Responsabilitat Limitada, sense treballadors/es a càrrec seu, perquè contractin persones de manera indefinida.

☝🏼 Qui ho pot sol·licitar?

  • Persones treballadores autònomes sense persones treballadores assalariades a càrrec seu.
  • Les societats limitades unipersonals (SLU), quan la persona física que les constitueixi desenvolupi la seva activitat a la societat, sense persones treballadores assalariades a càrrec seu.
  • Persones treballadores autònomes amb una o diverses persones treballadores autònomes col·laboradores a càrrec seu sempre que, el nou contracte indefinit, no es formalitzi amb aquesta o aquestes persones treballadores autònomes col·laboradores.

Actuacions subvencionables

Es consideraran actuacions subvencionables la formalització d’un contracte de treball indefinit a una persona en situació d’atur inscrita com a demandant d’ocupació no ocupada (DONO).

El període de contractació subvencionat per a aquests ajuts és de 12 mesos, a comptar des de l’inici de la formalització del contracte.

Les persones beneficiàries han de mantenir aquesta contractació durant un període mínim temporal de 18 mesos, que inclou com a mínim 6 mesos de contractació indefinida no subvencionats per aquests ajuts.

En cas que es formalitzi un contracte de treball a temps parcial, aquest no pot ser en cap cas inferior al 50% de la jornada de treball.

No seran objecte d’aquesta subvenció els contractes de treball fixos discontinus.

💰 Import

Es concedeix una subvenció de fins a 18.325,92 euros per a cada autònom/a o societat limitada unipersonal (SLU) sense treballadors a càrrec seu que formalitzi un contracte indefinit amb un treballador/ora en situació d’atur inscrit com a demandant d’ocupació no ocupat (DONO) durant un període mínim de 18 mesos.

Termini

El termini de presentació de sol·licituds anirà des de les 9 h del 28 d’octubre fins a les 15 h del 11 de novembre de 2022. 

També pots contactar amb el Centre de Serveis a l’Empresa, al telèfon 93 633 34 50 o al correu cse@gava.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: