FORMACIÓ | Innovar en el model de negoci (8 i 10 de novembre 2022)

Aquesta formació us aproximarà a casos pràctics i estratègies d’innovació empresarial a través de la transformació digital i l’economia circular.

Durada: 4 hores
Dates: 8 i 10 de novembre
Horari: de 9:30 a 11:30 h
Modalitat: Virtual (plataforma en línia)

L’entorn actual és cada vegada més complex, dinàmic i incert, ocasionant que les empreses hagin de ser capaces d’adaptar-se i evolucionar per a ser més competitives.

La innovació és un dels elements centrals per a millorar la competitivitat de les empreses; i no només se centra en la millora de productes, serveis, processos productius o tècniques de gestió, sinó que cal fer un pas més innovant en l’òptica estratègica. La innovació en el model de negoci pot aportar un major impacte en els resultats d’una empesa, i en la seva competitivitat i resiliència.

T’oferim aquesta formació amb la finalitat d’apropar-te als recursos necessaris i inspirar-te per a innovar.

👥 Adreçat a:

Aquesta formació s’adreça a les microempreses, pimes i projectes emprenedors amb visió d’innovar, centrant-se en les oportunitats de la transformació digital i l’economia circular presentant casos i estratègies d’èxit.

🎯 Objectius:

  • Introduir el concepte d’innovació en el model de negoci i com aprofitar-ho des de la petita i microempresa, així com en projectes emprenedors.
  • Conèixer les múltiples aplicacions de la  transformació digital i de l’economia circular per a impulsar el nostre model de negoci.
  • Aprendre i inspirar-se a través de casos, patrons de model de negoci i estratègies, especialment aquelles basades en la transformació digital i en l’economia circular.

📋 Continguts:

  1. Innovar des de la petita empresa
  2. Innovació en el model de negoci
  3. Casos, patrons i estratègies generals per innovar en el model de negoci
  4. Transformació digital. Casos, patrons i estratègies per innovar en el model de negoci
  5. Economia circular. Casos, patrons i estratègies per innovar en el model de negoci
  6. Com podem innovar en el model de negoci

🤓 Formador:

Jordi Puigdellívol, consultor, formador i conferenciant especialitzant en innovació i model de negoci, director de Sherpa.cat.

👩🏼‍💻 Inscripcions:

Una vegada formalitzada la teva inscripció ens posarem en contacte amb tu perquè rebis les instruccions que necessites per accedir a l’aula virtual.

Formació 100% subvencionada. PLACES LIMITADES!

Per inscriure’t, accedeix a la nostra Plataforma d’Inscripció. Si és la primera vegada que hi accedeixes, registra’t clicant a la pestanya “Registrar-se” i emplena el formulari amb les teves dades. Si ja hi has accedit anteriorment, inicia sessió amb el teu NIF i la contrasenya. Important: actualitza la pestanya “Les meves dades”, sobretot el correu electrònic on voldràs que t’enviem l’enllaç per la formació.

Aquesta formació forma part del programa supramunicipal entre els Ajuntaments de Gavà, Castelldefels i Viladecans, i està subvencionada per la Diputació de Barcelona.

Tens dubtes? Contacta amb nosaltres! Al Centre de Serveis a l’Empresa: 93 633 34 50 / cse@gava.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: