FORMACIÓ | Gestió administrativa de Recursos Humans (Novembre 2022)

Aquesta formació et permetrà adquirir els coneixements i les capacitats pràctiques específiques sobre la gestió administrativa de les relacions laborals, al llarg de tot el seu procés.

Durada: 38 h
Dates: del 15/11/2022 al 30/11/2022
Horari: de 9:15 a 13:15 h
Modalitat: Presencial
Lloc: Centre de Serveis a l’Empresa – Ajuntament de Gavà (C. Progrés, 27)

Aquesta formació té l’objectiu de desenvolupar els coneixements i les capacitats pràctiques específiques sobre la gestió de les relacions laborals, en especial la contractació, la gestió i el càlcul de les nòmines i seguretat social, abordant:

• Coneixements bàsics sobre la normativa que regula la relació laboral.

• Confecció de rebuts de salaris en diferents supòsits.

• Càlcul de cotitzacions a la Seguretat Social: càlcul de bases de cotització, càlcul de quota obrera i patronal i sistema de liquidació directe a la Seguretat Social.

👥 Adreçat a:

Persones en situació d’atur, inscrites en la borsa de treball del Servei Local d’Ocupació del Centre de Serveis per a l’Ocupació – Rosa Luxemburg, i interessades a assolir coneixements de la gestió administrativa en un departament de recursos humans (RRHH).

📚 Contingut:

1. El contracte de treball

3. Afiliació i cotització a la Seguretat Social

4. El salari

5. Nòmines

▶️ Metodologia:

La metodologia emprada tindrà un enfocament eminentment pràctic, basat en problemes (concreció de tasques i processos) que buscarà el desenvolupament de les habilitats necessàries per a la resolució de problemes reals que es donen el món laboral.

Es partirà de l’establiment d’unes nocions mínimes bàsiques que permetin a l’alumnat la resolució de les activitats proposades referides al temari abans especifica. Les activitats consistiran en:

  • Casos pràctics en els quals es requereixi la cerca i selecció d’informació als principals webs d’interès relacionats amb les relacions laborals: Seguretat Social, SEPE, Hisenda, etc.
  • Casos pràctics de càlculs de nòmines en diferents supòsits

Formadora: Lluisa Mª Rodriguez, formadora amb experiència acreditada en gestió i administració de Recursos Humans.

✏️ Inscripcions:

Formació 100% subvencionada. PLACES LIMITADES!

Una vegada formalitzada la teva inscripció ens posarem en contacte amb tu. Recordeu que es realitzarà una sessió informativa presencial per a les persones inscrites el dijous 3/11/2022 a les 11.30h

Per inscriure’t, accedeix a la nostra Plataforma d’Inscripció. Si és la primera vegada que hi accedeixes, registra’t clicant a la pestanya “Registrar-se” i emplena el formulari amb les teves dades. Si ja hi has accedit anteriorment, inicia sessió amb el teu NIF i la contrasenya. Important: actualitza la pestanya “Les meves dades”, sobretot el correu electrònic on voldràs que t’enviem l’enllaç per la formació.

Tens dubtes? Contacta amb el Centre de Serveis a l’Empresa, al 93 633 34 50 o al cse@gava.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: