AJUTS | Cupons Indústria 4.0 – Oberta la convocatòria per l’any 2022

Ajuts per la contractació de serveis d’assessorament pel testatge, experimentació i validació de l’ús i/o aplicació de tecnologies digitals avançades a l’empresa.

ACCIÓ, l’Agència per la Competitivitat de l’Empresa de la Generalitat de Catalunya, obre una nova convocatòria per optar als Cupons Indústria 4.0, donant suport a les empreses per a contractar serveis que els ajudin a utilitzar tecnologies avançades, fent servir infraestructures del Digital Innovation Hub (com laboratoris, equipaments i plataformes tecnològiques).

🏭 Qui pot sol·licitar els Cupons Indústria 4.0?

Empreses amb establiment operatiu a Catalunya que estiguin legalment constituïdes i exerceixin una activitat econòmica en el moment de presentació de la sol·licitud.

Aquestes empreses, en el moment de la sol·licitud, hauran d’acreditar un mínim grau de maduresa digital corresponent a les categories “explorant”, ”competent”, ”expert” o “líder”, com a resultat de realitzar el Test d’Autoorientació Digital del DIH4CAT.

Una mateixa empresa pot rebre com a màxim 3 cupons per aquesta línia d’ajut.

💰 Actuacions i despeses subvencionables

Les actuacions subvencionables són les prestacions de serveis que han de tenir algun dels següents resultats:

  • Estudis de viabilitat tecnològica.
  • Anàlisis de nous models de negoci basats en l’ús de tecnologies digitals avançades descrites a les bases i llistades a continuació.
  • Serveis de prova de concepte i validació de resultats.
  • Desenvolupament de prototips i pilots (testatge del producte o servei).

Les tecnologies digitals avançades que es poden contemplar en aquests serveis de testatge i experimentació són les següents:

  • Fabricació additiva / impressió 3D.
  • Robòtica i manufactura avançada (inclou realitat virtual i realitat augmentada o mixta, núvol/perifèric, simulació i bessó digital).
  • Supercomputació i quàntica
  • Ciberseguretat.
  • Intel·ligència artificial (inclou Big Data).
  • Connectivitat intel·ligent (inclou la sensòria, IoT i 5G) i fotònica.

💶 Import dels cupons

La subvenció consistirà en una aportació única per empresa beneficiària, per a la realització d’un servei d’assessorament, amb un màxim de 10.000,00 euros.

El cost subvencionable sol·licitat del projecte haurà de ser inferior a 14.500 euros.

La subvenció es calcula aplicant un ajut del 100% al cost subvencionable acceptat, sempre i quan no superin el màxim indicat.

Termini

El termini de presentació de sol·licituds anirà des de les 9 h de l’11 d’octubre fins a les 14 h del 12 de desembre de 2022. Aquest termini es podrà escurçar en el moment en què les sol·licituds presentades cobreixin el pressupost previst.

📃 Normativa i més informació:

Per a més informació pots contactar amb el Centre de Serveis a l’Empresa al telèfon 93 633 34 50 o al correu cse@gava.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: