FORMACIÓ | Fes el teu currículum pas a pas (octubre – novembre 2022)

Conèixer quins són els models principals de currículum i la funció de cadascun d’ells, i disposar de recursos per articular-lo de manera correcta, ens ajudarà a aconseguir el nostre objectiu professional.

El currículum (CV) constitueix una eina de màrqueting professional en els processos de recerca de feina. Aquest instrument es configura com la targeta de presentació o primer contacte que establim amb les organitzacions on volem treballar. D’aquesta manera, cal tenir en compte que la qualitat del currículum i la imatge que amb ell projectem, pot influir en el nostre futur professional. Per ajudar-vos a elaborar un CV atractiu i professional, us oferim el curs “Fes el teu CV pas a pas”.

🎯 Destinat a:

Persones en situació d’atur i/o situació de millora de feina, inscrites a la Borsa de Treball del Servei Local d’Ocupació, amb interès per a realitzar el CV per a la seva recerca de feina.

📖 Contingut:

  • 1a sessió virtual (26/10/2022):  Funció del CV, parts i tipus. El CV per competències. Consells pràctics.
  • 2a sessió presencial (2/11/2022): Presentació i  coneixements bàsics del CANVA: eina de disseny i edició de textos per elaborar el CV. Cada persona participant elaborarà el seu CV. 
  • Setmana d’interval (del 31/10/2022 al 4/11/2022), durant la qual les persones participants realitzaran el seu CV. Les tècniques faran les aportacions adients a cada persona participant, per tal de millorar el CV elaborat.
  • 3a sessió de treball individual i autònom (7/11/2022):  Les persones participants, realitzaran les modificacions consensuades amb les tècniques d’ocupació en el seu CV.
  • 4a sessió presencial (9/11/2022): Cada persona participant defensarà el seu CV davant dels/de les participants, com si d’una entrevista de treball es tractés. 

Durada: 8 h ( 2 h de treball individual).
Dates: dimecres 26 d’octubre
             dimecres 2, dilluns 7 i dimecres 9 de novembre
Horari: de 10 h a 12 h
Modalitat: Semipresencial
Lloc: Centre de Serveis de l’Empresa de Gavà (Carrer del Progrés, 27)

🎓 Formador/-a:

A càrrec de Júlia Massa i Isabel Berrocal, tècniques de l’equip del Centre de Serveis per a l’Ocupació – Rosa Luxemburg de Gavà

Formació 100% subvencionada. PLACES LIMITADES!

Per inscriure’t, accedeix a la nostra Plataforma d’Inscripció. Si és la primera vegada que hi accedeixes, registra’t clicant a la pestanya “Registrar-se” i emplena el formulari amb les teves dades. Si ja hi has accedit anteriorment, inicia sessió amb el teu NIF i la contrasenya. Important: actualitza la pestanya “Les meves dades”, sobretot el correu electrònic on voldràs que t’enviem l’enllaç per la formació.

Tens dubtes?
Contacta amb nosaltres! al Centre de Serveis per a l’Ocupació – Rosa Luxemburg
93 263 91 20 / cso@gava.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: