FORMACIÓ | Excel aplicat a l’empresa. Nivell mig (octubre 2022)

Coneix eines avançades de Microsoft Excel, així com la formulació més emprada en sectors com l’administratiu, el logístic i el comercial.

Durada: 15 hores (5 sessions de 3 h)
Dates: 14, 19, 21, 26 i 28 d’octubre
Horari: de 9:30 a 12:30 h
Modalitat: Presencial
Lloc: Centre de Serveis de l’Empresa de Gavà (Carrer del Progrés, 27)

L’objectiu principal d’aquesta formació és que l’alumnat pugui dominar les eines que ofereixen els fulls de càlcul Excel; entendre la sintaxi i poder elaborar fórmules pròpies que s’adaptin a les pròpies necessitats laborals.

👥 Adreçat a:

Persones emprenedores, comerciants, restauradors i empresariat que volen ampliar coneixements en l’eina ofimàtica Microsoft Excel per millorar les seves competències i aplicar-les a la seva activitat econòmica.

📚 Mòduls i contingut:

1. Autofiltres, subtotals i gràfics

Seleccionar dades segons uns criteris prèviament establerts. Fer càlculs i gràfics que optimitzin les dades i millorin la seva presentació

2. Taules i gràfics dinàmics

Crear i analitzar taules i gràfiques interactives creades a partir de bases de dades d’Access o del mateix Microsoft Excel.

3. Formulació (I): Estadística, text i condicionals simples

Treballar fórmules estadístiques, de text i condicionals simples que ajuden a analitzar dades i extreure’n les conclusions pertinents.

4. Formulació (II): Condicionals compostos I/O i format condicional

Filtrar dades, tot basant-nos en condicions preestablertes, i ressaltar els resultats finals amb formats i estils personalitzats.

5. Validació de dades, Solver i escenaris (eines d’anàlisi)

📋 Metodologia:

La metodologia principal del curs es basa en l’exposició de temes teòrics acompanyats de material de suport en format digital que permetrà l’alumnat anar seguint el contingut teòric exposat a les sessions així com posar-lo en pràctica mitjançant diferents activitats proposades que es realitzaran durant les sessions.

Aquest treball sincrònic en línia permetrà l’alumnat practicar els conceptes apresos així com poder resoldre els dubtes que sorgeixin durant la realització d’aquests mitjançant la posada en comú amb la docent i la resta del grup.

L’alumnat disposarà del material necessari per a la realització del curs (manuals teòrics, vídeos explicatius, activitats per realitzar durant les sessions teòriques, així com webgrafia útil per a l’ampliació de coneixements sobre Microsoft Excel més enllà dels exposats durant el curs).

Especificacions tècniques: és necessari disposar de la versió de Microsoft Excel 2007 o superior.

🎓 Formador/a:

Yolanda López és llicenciada en filologia per la UB, certificada com a especialista per Microsoft i formadora en tecnologies de la comunicació, disseny web, multimèdia i google analítics, amb postgrau com a community manager.

👩🏼‍💻 Inscripcions:

Una vegada formalitzada la teva inscripció ens posarem en contacte amb tu perquè rebis les instruccions que necessites per accedir a l’aula virtual.

Formació 100% subvencionada. PLACES LIMITADES!

Per inscriure’t, accedeix a la nostra Plataforma d’Inscripció. Si és la primera vegada que hi accedeixes, registra’t clicant a la pestanya “Registrar-se” i emplena el formulari amb les teves dades. Si ja hi has accedit anteriorment, inicia sessió amb el teu NIF i la contrasenya. Important: actualitza la pestanya “Les meves dades”, sobretot el correu electrònic on voldràs que t’enviem l’enllaç per la formació.

Tens dubtes? Contacta amb nosaltres! Al Centre de Serveis a l’Empresa: 93 633 34 50 / cse@gava.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: