Com fer l’estudi de mercat de la teva idea de negoci (27 i 29 de setembre de 2022)

Coneix les claus necessàries per estudiar la viabilitat del teu negoci.

Coneix la metodologia que permet recollir totes les dades necessàries per facilitar la presa de decisions a l’hora d’engegar un projecte: saber quina és la informació clau, definir el perfil dels clients i les fonts d’informació disponibles que et permetran fer una anàlisi àgil, ràpida i molt útil per tal de quantificar el mercat i així prendre les mesures més adequades per a determinar la viabilitat de la teva idea de negoci. Per això t’oferim aquesta formació en la qual entendràs com fer un bon estudi de mercat del teu projecte. Amb Eulàlia Balañá, fundadora i gerent de EBCCE Creació i consolidació d’empreses.

Les sessions es duran a terme els dies 27 i 29 de setembre de 9.30 a 11.45 h en modalitat virtual. Una vegada formalitzada la teva inscripció ens posarem en contacte amb tu per a que rebis les instruccions que necessites per accedir a l’aula virtual. Formació 100% subvencionada. PLACES LIMITADES!

Contingut del curs:

  • Introducció. La informació és poder. Qui ha de fer la investigació?
  • Qui són els meus clients? On són? Com puc parlar amb ells?
  • L’enquesta: quines preguntes cal fer, nombre d’enquestes a realitzar i quins mètodes puc utilitzar per arribar al client potencial.
  • Viabilitat: què vol dir viabilitat? Quins càlculs haig de fer i quina informació necessito saber per determinar la viabilitat del projecte.
  • Càlcul de la mida del mercat. Vuit mètodes per calcular la demanda potencial.
  • Les fonts d’informació. Adreces útils d’Internet, enquesta estàndard i exemples d’estudi de mercat.
  • Mètode del cas. Debat sobre experiències reals en estudis de mercat.

Aquesta formació forma part del programa supramunicipal entre els Ajuntaments de Gavà, Castelldefels i Viladecans, i està subvencionada per la Diputació de Barcelona. 

Per inscriure’t, accedeix a la nostra Plataforma d’Inscripció. Si és la primera vegada que hi accedeixes, registra’t clicant a la pestanya “Registrar-se” i emplena el formulari amb les teves dades. Si ja hi has accedit anteriorment, inicia sessió amb el teu NIF i la contrasenya. Important: actualitza la pestanya “Les meves dades”, sobretot l’email on voldràs que t’enviem l’enllaç per la formació.

Tens dubtes? Contacta’ns

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: