Nova convocatòria de “Cupons  ACCIÓ” per a la competitivitat de l’empresa

Oberta la sol·licitud d’aquests ajuts únics de la Generalitat per acompanyar a les empreses que vulguin vendre a nous països, implementar o desenvolupar noves tecnologies, o adaptar el seu model de negoci als canvis de l’entorn.

El termini per optar-hi continua obert fins l’exhauriment del pressupost

Objectiu dels ajuts

Els cupons d’ACCIÓ 2022 acompanyen als empresaris i empresàries a seguir expandint la companyia al món, a avançar cap a la indústria 4.0 o a desenvolupar noves solucions sostenibles per frenar l’emergència climàtica.

💰 Línies d’ajuts

Concretament, els Cupons ACCIÓ per al 2022 disposen de cinc línies diferenciades:

LÍNIA 1: CUPONS ACCIÓ A LA INNOVACIÓ: 

Ofereix ajuts de fins a 8.000 euros per analitzar els canvis de l’entorn, l’efecte que poden tenir sobre el model de negoci i per identificar noves oportunitats i reptes per explorar. t’acompanyaran a seguir expandint la teva empresa al món, a avançar cap a la indústria 4.0 o a desenvolupar noves solucions sostenibles per frenar l’emergència climàtica.

Termini de sol·licitud  fins al 29 de juliol o fins l’exhauriment del pressupost.

LÍNIA 2: CUPONS ACCIÓ A LA INDÚSTRIA 4.0: 

Aquesta modalitat inclou dues tipologies de cupó: fins a 8.000 euros per realitzar una diagnosi de les necessitats de l’empresa; i fins a 20.000 euros per a la implantació de noves tecnologies vinculades a la Indústria 4.0.

Termini de sol·licitud, fins al  29 de juliol o fins exhauriment del pressupost.

LÍNIA 3: CUPONS ACCIÓ PER COMBATRE EL CANVI CLIMÀTIC:

Ajuts de fins a 8.000 euros per impulsar dins les empreses accions com una diagnosi ambiental, plans per incorporar o desenvolupar tecnologies verdes, així com la possibilitat de definir noves estratègies que situïn la sostenibilitat com un dels seus pilars.

Termini de sol·licitud fins al 15 de novembre o fins exhauriment de pressupost

LÍNIA 4:  CUPONS ACCIÓ A LA INTERNACIONALITZACIÓ:  

En aquesta modalitat s’ofereixen tres tipus de cupó: Per una banda, ajuts de 2.500 euros per a plans de promoció internacional i de 8.000 euros per a la subcontractació d’un Export Manager. D’altra banda, la modalitat d’internacionalització online ofereix ajuts de fins a 6.000 euros per, entre d’altres, dissenyar una estratègia digital internacional.

Termini de sol·licitud abans del 28 d’octubre o fins exhauriment del pressupost.

Com sol·licitar-los

Les sol·licituds s’han de presentar segons el model normalitzat que estarà a disposició de les empreses interessades al Canal Empresa.

ℹ️ Per a més informació:

  • Per a consultar els proveïdors acreditats, destinataris i condicions de sol·licitud, aneu a la  web d’ACCIÓ.
  • Convocatòria: Resolució EMT/2032/2022, de 22 de juny, per la qual s’obre la convocatòria per a l’any 2022 per a la concessió de subvencions a cupons a la competitivitat.
  • Bases reguladores: Resolució EMT/1890/2022, de 14 de juny, per la qual s’aproven les bases reguladores per a la concessió de subvencions a cupons a la competitivitat empresarial.

Per a més informació pots contactar amb el Centre de Serveis a l’Empresa al telèfon 93 633 34 50 o al correu cse@gava.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: