FORMACIÓ | Com crear i gestionar una botiga o restaurant en línia (del 23 de maig al 13 de juny)

Preparat/da per conquerir el teu procés de cerca de feina dominant l’entorn digital d’un restaurant o botiga en línia? Una formació integral, de 60 hores de durada, amb la qual aprendràs tot el procediment de creació d’un restaurant o botiga en línia: des de la introducció a la creació de l’espai en línia fins a com integrar aquest amb les xarxes socials.

Vols millorar les teves competències digitals i assumir noves funcions professionals per possar en valor el teu perfil en el mercat actual i ser més competitiu/va? Inscriu-te a aquesta formació!

Et presentem un programa de formació subvencionat amb el qual adquiriràs les competències per crear i gestionar en línia una botiga del sector agroalimentari o un restaurant.

Aquesta formació forma part del programa Treball, Talent i Tecnologia, i compta amb el finançament de la Diputació de Barcelona. Els Ajuntaments de Gavà, Castelldefels i Begues col·laborem per desplegar aquesta actuació al territori, centrant-nos en les potencialitats d’incorporació de nou talent humà i la capacitat de transformació digital del sector agroalimentari i de la indústria auxiliar.


👌🏼 Per què t’interessa inscriure’t?

Perquè aprendràs:

 • Com funciona una botiga/restaurant en línia i com gestionar-ho
 • Com definir i crear campanyes de màrqueting destinades a promocionar l’ecommerce i els seus productes.
 • A gestionar tota l’operativa de la botiga/restaurant en línia
 • A valorar i conèixer diferents plataformes de gestió de botiga/restaurant en línia
 • Producte: com donar resposta als reptes reals del comerç/restauració local

📚 Contingut

1. Introducció a les webs i les botigues/restaurant en línia
2. La importància de definir què fem: productes i serveis
3. Definim una estructura usable i adient
4. Comunicació i màrqueting
5. Creació de web de botiga/restaurant
6. Creació de botiga/restaurant en línia
7. Anàlisi de dades i estadístiques
8. Vinculació de la botiga/restaurant amb xarxes socials

🔝 A més a més, també inclou

 • Orientació professional personalitzada.
 • Participar en itinerari formatiu professionalitzador (a mida de les necessitats de les empreses del territori de la cadena de valor de l’Alimentació i la Indústria Auxiliar).
 • Possibilitat de realitzar pràctiques no laborals en empreses.

🎯 Adreçada a

Persones en situació d’atur i/o en procés de millora de feina (cal presentar document d’inscripció al SOC), i també inscrites a la Borsa de Treball del Servei Local d’Ocupació (Centre de Serveis a l’Ocupació – Rosa Luxemburg), que tinguin interès a adquirir i/o actualitzar coneixements i habilitats digitals pel desenvolupament de la seva professió i per millorar la seva recerca de feina.

📅 Calendari

La formació te una durada de 60 hores: del 23 de maig al 10 de juny, de dilluns a divendres, de 9:30 a 13:30h.

💻📍 Modalitat semipresencial

 • Presencial: 23, 24, 25, 26, 30, i 31 de maig 2, 6, 7, 8, 9 i 13 de juny al Centre de Serveis a l’Empresa de l’Ajuntament de Gavà.
 • Virtual: 27 de maig, 1, 3, i 10 de juny.

✏️ Inscripcions

Per inscriure’t a aquesta formació, accedeix a la nostra Plataforma d’Inscripció clicant el botó blau de sota “Vull inscriure’m”. A continuació:

 • Si és la primera vegada que hi accedeixes, registra’t clicant a la pestanya “Registrar-se” i emplena el formulari amb les teves dades.
 • Si ja hi has accedit anteriorment, inicia sessió amb el teu NIF i la contrasenya. Important: actualitza la pestanya “Les meves dades”, sobretot el correu electrònic on voldràs que t’enviem l’enllaç per la formació.

Formació 100% subvencionada. Places limitades!

Aquesta formació es realitza en col·laboració amb l’Ajuntament de Begues i l’Ajuntament de Castelldefels i el finançament de la Diputació de Barcelona – Programa Treball, Talent i Tecnologia, en el marc del projecte “De l’hort a la taula: implementació tecnològica a cadenes de valor Km0”, per impulsar la transició tecnològica de les empreses de la cadena de valor de l’Alimentació i la Indústria Auxiliar, i de les persones del territori, amb l’objectiu d’afavorir la millora de l’ocupabilitat i la inserció laboral.

Per més informació contacta amb el Centre de Serveis a l’Empresa de Gavà, al 936 33 34 50 o enviant un correu a cse@gava.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: