PROJECTE | “De l’Hort a la Taula”. Vols fer el salt cap a la digitalització del teu negoci?

Doncs t’acompanyem en tot el procès! Els Ajuntaments de Gavà, Castelldefels i Begues presenten el projecte “De l’hort a la taula”, per acompanyar a les empreses de la cadena de valor agroalimentària en el seu procés de digitalització i transformació tecnològica, tant dels recursos materials com de l’equip de treball.

Sabies què…? Formen part de la cadena de valor agroalimentària tots els esglaons pels quals passa un aliment fins que arriba al consumidor final (des del cultiu, el transport, el tractament o transformació, l’embalatge o l’empaquetat, la distribució i venda en comerç o en restaurant). Si tens una empresa que forma part d’un d’aquests esglaons, contacta’ns! Podem ajudar-te a digitalitzar-la!

🏢 Pensat per a tu si ets

Emprenedor/a, comerciant, restaurador/a o empresa amb perspectives de creixement, amb fort arrelament territorial i potencialment generadores d’ocupació de qualitat, que pertanyin a la cadena de valor agroalimentària i es trobin en les següents circumstàncies:

 • Amb necessitat d’iniciar processos de digitalització o transformació tecnològica amb afectació al seu personal.
 • En procés de digitalització, amb necessitat de perfils amb capacitat d’utilitzar tecnologia.
 • Empreses ja digitalitzades amb necessitats de nous perfils professionals especialitzats.

👌🏼 4 línies de treball

 1. Anàlisi i diagnosi de la situació actual.
 2. Implicació del teixit socioeconòmic.
 3. Desenvolupament competencial de les persones, desplegant accions formatives i facilitar la inserció laboral en llocs de treball de qualitat.
 4. Impuls de la capacitat productiva i transformació del teixit empresarial cap a la digitalització.

Què aconseguiràs?

 • Diagnòstic de la maduresa digital de l’empresa, assessorament i propostes de plans de millora i transformació tecnològica.
 • Assessorament i suport per a la transformació tecnològica i (re)definició dels models de negoci a mida.
 • Ecosistema d’innovació Agroalimentari. Connexió de les empreses amb els centres tecnològics de referència i altres agents del territori, per crear sinergies i oportunitats de negoci.
 • Actes d’empresa i xerrades professionals d’interès per al teixit empresarial: De tecnologies 4.0, networking, serveis de empresa i incentius a la contractació, etc.
 • Millorar de les competències digitals del teu equip de treball:
  • Formació “a mida” pel personal en actiu en competències digitals.
  • Personal format en competències digitals per cobrir els perfils tecnològics que demanda la teva empresa.
  • Formacions especialitzades per impulsar la digitalització.
  • Pràctiques no laborals: Associades a cursos de formació a mida, de persones que volen obtenir experiència coherent amb el seu objectiu professional.

📅 Dates

El projecte té una durada bianual i es durà a terme fins a 31 de desembre de 2022. En breu actualitzarem les activitats que es desenvoluparan en el marc del programa.

Un programa en col·laboració conjunta entre els Ajuntaments de Gavà, Castelldefels i Begues, en el marc del programa Treball, Talent i Tecnologia, subvencionat per la Diputació de Barcelona.

Tens dubtes? Contacta amb el Centre de Serveis a l’Empresa de Gavà, trucant al 93 633 34 50 o enviant un correu a cse@gava.cat

1 comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: