Ets dona? Presenta’t als #PremisDonaTIC!

Tracten de reconèixer i visibilitzar el paper fonamental de les dones en el món professional, empresarial i acadèmic de les noves tecnologies, potenciant la seva presència al sector, fomentant l’emprenedoria i sent inspiració per a les futures generacions.

🎯 En què consisteixen?

El Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori, per a l’any 2022 obre la convocatòria de la vuitena edició dels Premis DonaTIC. L’objecte d’aquests guardons és distingir el paper de la dona en el món professional, empresarial i acadèmic de l’àmbit de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) i divulgar referents entre la societat per promoure les vocacions en ciència, tecnologia, enginyeria i matemàtiques (CTEM), a més de fomentar la presència femenina en les carreres tecnològiques i les enginyeries.
 
Els Premis tenen caràcter honorífic, sense dotació econòmica. Així i tot, la Direcció General de Societat Digital de la Generalitat pot oferir a la guanyadora de cada categoria formació, visibilitat i participació en actes públics.

👱🏼‍♀️ Adreçats a:

Totes les dones vinculades professionalment o acadèmicament a l’àmbit de les TIC així com les empreses, els centres formatius o les institucions públiques o privades que hagin desenvolupat una iniciativa pròpia que valori el paper de la dona en l’àmbit de les TIC.

Termini per presentar sol·licituds:

Fins al dilluns 23 de maig de 2022

Necessites més informació? Contacta amb el Centre de Serveis a l’Empresa de Gavà al 93 633 34 50 o al correu cse@gava.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: