EL MES DEL FINANÇAMENT | Properes sessions informatives

Vols conèixer els ajuts que tens a la teva disposició? Vols saber quines línies estan vigents i la previsió futura? Presentem “El mes del finançament”, un cicle de sessions informatives perquè, en poc més d’una hora aproximadament per sessió, coneguis les opcions de finançament que pots aprofitar per al teu negoci. Recorda que cal inscripció prèvia clicant aquí

Aquest mes d’abril us presentem tres sessions informatives sobre diverses vies de finançament per la teva activitat: els Fons Next Generation, vies de finançament alternatives i les línies de finançament bancari.

🇪🇺 1a sessió informativa – Els Fons Next Generation

L’Ajuntament de Gavà, amb la col·laboració d’ACCIO – Agència per la Competitivitat de l’Empresa de la Generalitat de Catalunya – organitza una sessió informativa vers els Fons Next Generation, amb la finalitat de donar a conèixer a les persones emprenedores i empreses del territori, les diferents oportunitats de finançament d’aquests ajuts europeus.

  • Dia i hora: Dimarts 5 d’abril de 2022, de 9.30 a 11.30 hores
  • Modalitat: Virtual

💷 2a sessió informativa – Quines opcions tinc per finançar-me?

En aquesta sessió es tractaran els punts clau per a poder accedir a finançament i quines opcions tenen els emprenedors per a finançar la seva companyia segons la fase en la què es troben i l’import que cerquen. Una sessió informativa realitzada amb la col·laboració ’ACCIO – Agència per la Competitivitat de l’Empresa de la Generalitat de Catalunya.

  • Dia i hora: Dijous, 21 d’abril de 2022, de 9.30 a 10.30 hores
  • Modalitat: Virtual

🏦 3a sessió informativa – Finançament bancari. Tot allò a tenir en compte

Vols conèixer els aspectes més significatius alhora de demanar finançament bancari? Entre d’altres es tractaran temes com la qualitat de la documentació econòmica a presentar (model 200, IRPF, societats), conceptes CIRBE, RAI/ASNEF, dades a tenir en compte com la “lletra petita del finançament bancari” (interès fixe o variable, garanties reals / personals, titularitats, avalador), les comissions d’apertura i cancel·lació anticipada i els productes financers per a empreses

  • Dia i hora: Dimarts, 26 d’abril de 2022, de 9.30 a 11 hores
  • Modalitat: Virtual

✏️ Vull inscriure’m a les sessions

Per inscriure’t, accedeix a la nostra Plataforma d’Inscripció clicant el botó blau de sota “Vull inscriure’m”. A continuació:

  • Si és la primera vegada que hi accedeixes, registra’t clicant a la pestanya “Registrar-se” i emplena el formulari amb les teves dades.
  • Si ja hi has accedit anteriorment, inicia sessió amb el teu NIF i la contrasenya. Important: actualitza la pestanya “Les meves dades”, sobretot el correu electrònic on voldràs que t’enviem l’enllaç per la formació.

Si necessites més informació contacta amb el Centre de Serveis a l’Empresa de Gavà al 93 633 34 50 o al correu cse@gava.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: