Ets jove, vols formar-te i tenir noves oportunitats laborals? Nova edició del projecte singular per a futurs professionals de la vigilància de seguretat

INSCRIPCIONS TANCADES

T’has perdut aquest programa? Subscriu-te al nostre servei d’avisos per correu electrònic i assabenta’t de programes com aquest. Subscriu-te aquí

Vols treballar com a vigilant de seguretat? Si ets de la comarca del Baix Llobregat, tens entre 18 i 29 anys, estudis d’ESO, i estàs a l’atur, pots formar-te en una professió amb demanda en el mercat laboral. Una formació subvencionada i emmarcada al programa Projecte singulars 2021. Places limitades!

Per què t’interessa inscriure’t?

  • Per a formar-te en una professió amb demanda i projecció en el mercat laboral.
  • Perquè, a més de poder ser vigilant de seguretat, també optaràs a altres sortides professionals a àmbits com escolta privat, centrals de producció d’energia, control d’equipatges de passatgers i transports de fons.

🏆 Què aconseguiràs?

Obtindre l’habilitació per a vigilar i protegir les persones i els seus bens, evitant la comissió de delictes i infraccions, en un entorn definit. A més, comptaràs amb recolzament i orientació personalitzada al llarg de tot el programa.

✏️ Programa i objecte

Formació 100% subvencionada, emmarcada al Projecte Singular “Joves en Acció” coordinat pel Consell Comarcal del Baix Llobregat i finançat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, el Ministeri de Treball i el Fons Social Europeu.

L’Ajuntament de Gavà participarà en aquest projecte formant i orientant laboralment a 15 joves, que es formaran al centre col·laborador de formació especialitzada Sinergia de Barcelona.

L’objectiu és reforçar l’ocupabilitat i la inserció laboral de les persones en situació d’atur, mitjançant actuacions d’orientació i formació professionalitzadora.

🎯 Requisits

  • Tenir veïnat en algun municipi de la comarca del Baix Llobregat
  • Entre 18 i 29 anys
  • Estudis d’ESO
  • Estar a l’atur
  • Ser beneficiari/a de la Garantia Juvenil 

📅 Data prevista de començament

La data prevista de començament de la formació és el dilluns 14 de febrer.

🖱️ T’interessa?

Envia’ns un correu a cso@gava.cat o truca al 93 263 9120 o 649 017 910 et donem més informació

Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, el Ministeri de Treball i Economia Social, i el Fons Social Europeu en el marc de la Iniciativa d’Ocupació Juvenil, d’acord amb els projectes Singulars de Garantia Juvenil. La Garantia Juvenil és una iniciativa europea d’ocupació per reduir l’atur juvenil”

Per més informació contacteu amb el Centre de Serveis per a l’Ocupació – Rosa Luxemburg de Gavà, al 932 63 91 20 o enviant un correu a cso@gava.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: