Les mesures COVID es prorroguen i seguiran actives fins al 27 de gener de 2022

Les mesures s’han prorrogat fins al 27 de gener de 2022. Teniu més informació en aquest enllaç. Per a darreres actualitzacions consulteu les restriccions territorials i les mesures per a la contenció de la COVID-19 a Catalunya

ACTUALITZACIÓ: 21/01/2022

A causa dels indicadors de la sisena onada de Coronavirus provocada per la variant Ómicron, el govern de la Generalitat va posar en marxa noves mesures. Aquestes es prorroguen i queden recollides en la Resolució SLT/66/2022 i seguiran actives fins al 27 de gener de 2022.

 • Horaris de tancament: L’horari d’obertura al públic de les activitats permeses ha de ser entre les 06.00 hores i les 22.00 hores, en general, i la franja entre les 06.00 hores i les 00.30 hores en cas d’activitats culturals, i esportives, botigues de conveniència, establiments comercials annexos a benzineres, serveis de restauració, inclosa la recollida a l’establiment i la prestació de serveis a domicili, i salons de jocs, casinos i sales de bingo.
 • Es limiten al màxim les bombolles i que el número absolut no superi les 10 persones, tant a l’interior com a l’exterior i tant en l’àmbit privat com en l’àmbit públic.
 • Mantenir el certificat COVID per l’accès en determinades activitats en espais tancats (restauració, sales d’activitat física i/o esportiva, gimnasos i activitats recreatives musicals permeses: sales de concert, cafès teatre, cafès concert i restaurants musicals). El certificat COVID s’estableix per als establiments anteriorment esmentats per a espais tancats, que inclou els espais interiors i els espais exteriors que estiguin coberts i envoltats lateralment per més de dues parets, murs o paraments.

  ⭕👥 Aforaments
 • Empreses de serveis i comerç minorista: aforament del 70%.
 • Restauració: aforament del 50% en zones interiors (i del 100% a les terrasses). El màxim de persones per taula serà de deu i caldrà garantir la distància d’1,5 metres entre taules.
 • Esdeveniments esportius: aforament del 70% en espais interiors. En el cas de curses i activitats exteriors, la sortida serà esglaonada per mantenir la distància i caldrà dur la mascareta sempre que no s’estigui fent l’activitat.
 • Sales de concerts: aforament assegut del 70%.
 • Es tanquen els locals d’oci nocturn.
 • Locals d’apostes, bingos, salons recreatius i de jocs: aforament del 50% per a activitats a l’interior.
 • Cinemes, teatres, auditoris, circs de carpa i espais similars: aforament del 70%.
 • Biblioteques, arxius, museus, sales d’exposicions, monuments i altres centres culturals, parcs d’atraccions i equipaments cívics: aforament del 70%.
 • Espais tancats a sales de vetlla, enterraments, cerimònies fúnebres, actes i serveis religiosos i altres cerimònies: aforament del 70%.

  💻 Teletreball
 • El teletreball és prioritari en l’Administració de la Generalitat i es recomana fermament en l’àmbit laboral privat.
 • Entre les recomanacions també destaquen la celebració telemàtica de congressos, trobades, reunions de negocis, conferències, seminaris i altres esdeveniments professionals. També en acadèmies, autoescoles i altres centres d’ensenyament no reglat, excepte les classes pràctiques.

Font: web.gencat.cat i govern.cat

Descàrrega de cartelleria

– Cartell del certificat Covid PER ALS ESTABLIMENTS (bars i restaurants a l’interior, gimnasos i centres esportius, residències de gent gran, festivals de música a peu dret en interiors, celebracions en hotels i restaurants en què es balli en recintes tancats) : Descarrega’l i imprimeix-lo aquí

– Cartell del certificat PER A LOCALS D’OCI NOCTURN: Descarrega’l i imprimeix-lo aquí

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: