NOVES SESSIONS INFORMATIVES | Tant si ets un empresari/a i vols aportar el teu coneixement com si ets una empresa que travessa dificultats, t’interessa!

Què és SOS Mentoring?

El Centre de Serveis a l’Empresa de l’Ajuntament de Gavà s’ha sumat a SOS Mentoring, una iniciativa de la Fundació Autoocupació que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona. Es tracta d’un procés d’acompanyament personalitzat en el qual els/les mentors/es voluntaris/àries (persones empresàries o directives amb experiència) comparteixen el seu temps, la seva experiència i consells amb petites empreses que presenten dificultats, ajudant-los a diagnosticar bé la situació dels seus negocis i a elaborar i implementar un pla de reactivació per a fer front a les conseqüències de la crisi derivada de la Covid-19.

Properes sessions informatives de SOS Mentoring

  • PER A EMPRESES BENEFICIÀRIES

Si tens una petita empresa i estàs en una situació de dificultat, pots participar com a beneficiari/ària. Inscriu-te a la propera sessió informativa que tindrà lloc dimarts, 25 de gener de 2022 de 13 a 14 hores.

  • PER A PERSONES MENTORES

I, si ets empresari/ària o directiu/iva amb experiència i amb voluntat d’ajudar, pots participar com a mentor/a. Inscriu-te a la propera sessió informativa que tindrà lloc dijous, 27 de gener de 2022 de 16 a 17 h.

Sabies què…? El CSE busca l’empresa mentora que millor s’adapti a l’empresa emprenedora en dificultats. El programa té una durada de 3 mesos i ja ha ajudat negocis com el de la coach Cristina Peiró. Mira la seva entrevista fent clic aquí!

SOS Mentoring en xifres

Només en aquest any s’han beneficiat del programa 109 empreses i s’han salvaguardat 246 llocs de treball.

SOS Mentoring és possible a Gavà gràcies al Centre de Serveis a l’Empresa, en col·laboració amb la Diputació de Barcelona i la Fundació Autoocupació.

Per saber-ne més, mira aquest vídeo!

La COVID-19 ha afectat al teu negoci i necessites reorientar-te? O, t’agradaria ser mentor i ajudar a altres emprenedors/es? Truca’ns al 936.333.450 o envia’ns un coreu a cse@gava.cat i t’informem sobre SOS Mentoring.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: