Mercat de Sant Nicasi de Gavà | 11 i 12 de desembre de 2021

ATENCIÓ! Vens d’altres ciutats amb el teu vehicle al Mercat de Sant Nicasi de Gavà? La carretera C-245 estarà tallada per tasques d’asfaltat entre la rotonda de Joan Carles I i la rotonda de la Riera de Sant Llorenç.

Més informació i accessos alternatius clicant aquí

🎁 MERCAT DE SANT NICASI | Dies 11 i 12 de desembre, d’11 a 21 hores, a la Rambla de Gavà

El Mercat de Sant Nicasi és una de les fires del calendari de festes populars a Gavà. Es va crear com un espai de dinamització i promoció de les empreses comercials del municipi així com per incentivar la participació ciutadana als diferents actes festius en els eixos comercials de la ciutat. El muntatge de parada per al Mercat és gratuïta per a les empreses i comerços de Gavà.

Les parades que s’ubiquen al llarg de tota la Rambla ofereixen als visitants solucions per als regals del Nadal, junt amb activitats per a petits i grans, vals de descomptes, ofertes especials, sorteigs, tallers, exhibicions d’entitats locals, i molt més. Tot això complementat amb el programa d’activitats de de la Campanya de Nadal de Gavà.

A més, no et perdis aquest any el Mercat d’Art Jove, a la plaça de J. M. Batista i Roca!

Vine a trobar inspiració per als regals d’aquestes festes al Mercat de Sant Nicasi de Gavà! Amb venda de producte artesà i de proximitat, espai infantil i un complet programa d’activitats per gaudir amb els amics i en família

Consulta, a sota el programa d’activitats del Mercat de Sant Nicasi en format imatge o, en format PDF clicant aquí

📸 DURANT TOT EL CAP DE SETMANA

 • Fes-te una foto en els photocalls del Mercat de Sant Nicasi, a la pl. de Josep Tarradellas i a la pl. de J.M. Batista i Roca
 • Participa en el concurs de fotografia del Mercat de Sant Nicasi a Instagram. Pots guanyar 100€! Bases a sota:

Aquest Nadal, “Gavà t’inspira comerç!”

Més informació, programació i promocions de la Campanya de Nadal organitzada per l’Ajuntament de Gavà clicant aquí

Tens un negoci a Gavà i t’agradaria muntar parada al mercat de Sant Nicasi de foma gratuïta per a properes ocasions? Contacta’ns al departament de Comerç, Turisme i Fires al tel. 93 263 91 43 o al correu comercifires@gava.cat i t’inclourem a la nostra base de dades!

2 comentaris

 1. Hola buenos días, por favor me podrían informar, si las ofertas y cursos que tienen ,es solo para gente residentes en Gavá ??? Es que llevo días llamando para informarme y no puedo solo hacer que comunicar. Gracias .

  El mié., 1 dic. 2021 9:15, gavaimpulsa.info escribió:

  > gavaimpulsa posted: ” Vine a trobar inspiració per als regals d’aquestes > festes. Venda de producte artesà i de proximitat, espai infantil i un > complet programa d’activitats per gaudir amb els amics i en família [image: > 🎁] MERCAT DE SANT NICASI | Dies 11 i 12 de desembre, d’11 a 21″ >

  M'agrada

  1. Hola Filo, gracias por tu interés. A los cursos puedes inscribirte libremente aunque no seas de Gavà, pero respecto a las ofertas, preferimos que contactes con el Centre de Serveis a l’Ocupació al 93 263 91 20 y allí te darán una solución a tu caso en concreto. También puedes enviarles un correo a cso@gava.cat

   Por cierto, ¿qué teléfono te salía comunicando al llamar? Por saberlo y así comunicamos la incidencia. 😉

   M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: